2020-08-04 21:16

Ultima oră! Ionel Marcel Lepa şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor. Ce spune despre crima sa

 |  13:00
Ultima oră! Ionel Marcel Lepa şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor. Ce spune despre crima sa

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş l-au audiat, vineri, pe Ionel Marcel Lepa, bărbatul care l-a împuşcat mortal pe poliţistul Cristian Amariei, acesta recunoscându-şi fapta.

Ionel Marcel Lepa şi-a recunoscut fapta, vineri, în cadrul audierilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş şi le-a spus acestora că regretă cele întâmplate.

Lepa a mai menţionat că nu a avut nicio clipă intenţia de a-l ucide pe Amariei, ci a vrut să tragă în zona picioarelor, însă l-a nimetit în partea de sus a trupului (poliţistul Cristian Amariei a fost împuşcat mortal în zona pieptului şi a gâtului – n.r.).

Lepa le-a mai spus procurorilor că pe perioada căutărilor s-a ascuns în locuri cu vegetaţie înaltă.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Oricum, Lepa este încarcerat la Penitenciarul Timişoara pentru că are de ispăşit o pedeapsă de patru ani şi jumătate pentru tâlhărie, după ce a încercat să fure motorină dintr-o fermă agricolă, fiind prins de paznic pe care l-a ameninţat cu un cuţit.

El s-a sustras de la executarea acestei pedepse, fiind dat în urmărire naţională şi internaţională, iar atunci când a fost găsit de poliţişti el l-a împuşcat mortal pe Cristian Amariei.

Ionel Marcel Lepa a fost prins în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 4.45, în casa bunicii unui prieten de-al său din localitatea Remetea Mare. Arma cu care a fost ucis poliţistul a fost găsită asupra lui Lepa. El avea la brâu atât pistolul, cât şi o borsetă cu gloanţe, conform imaginilor din momentul capturării.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-07Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
07 Iun 2019

parca traim in Texas..de unde mama naibii gasesc astia arme si gloante???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz