2019-12-11 04:39

ULTIMA ORĂ: Jaf armat la un cazinou din Piteşti / Ce sumă a fost furată

 |  09:23
ULTIMA ORĂ: Jaf armat la un cazinou din Piteşti / Ce sumă a fost furată

Un jaf armat a avut loc, duminică dimineaţă, la un cazinou din centrul Piteştiului. Doi bărbaţi mascaţi ar fi ameninţat cu arma angajaţii şi au reuşit să fugă cu 40.000 de lei.

„În această dimineaţă, poliţiştii piteşteni au fost sesizaţi cu privire la savârşirea unei tâlhării la o sală de jocuri de noroc din Piteşti. Două persoane mascate au ameninţat paznicul şi vânzătoarea, reuşind să sustragă încasările de noaptea trecută, circa 40.000 de lei”, a declarat Florin Popa de la IPJ Argeş, citat de News.ro.

La acest moment, cercetările sunt în curs, a fost instituit un cerc de suspecţi şi se desfăşoară activităţi în vederea identificării agresorilor.

Directorul de la Ambulanţa Argeş, Marian Hiru, a declarat că un angajat al sălii de jocuri de noroc a suferit un atac de panică, iar altul o contuzie, pentru care s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-17Parerea ta...

ANONIM
17 Mar 2019

Sa i se impute borfașului tuDOREL tot prejudiciul , pentru ca a eliberat hotii si violatorii din puscarii. Asta-i MAFIA PSD-ALDE : HOTI, BORFAȘI SI LICHELE BOLSEVICE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray