2020-02-17 11:35

ULTIMA ORĂ: oasele găsite în pădurea de lângă Caracal ar aparţine ALEXANDREI / Dincă susţinea că sunt ale Luizei

 |  19:56
ULTIMA ORĂ: oasele găsite în pădurea de lângă Caracal ar aparţine ALEXANDREI / Dincă susţinea că sunt ale Luizei

Potrivit unor surse citate de Antena 3, s-a finalizat o analiză genetică făcută de medicii de la IML. În oasele găsite în sacul din pădure a fost găsit un profil genetic care are urmele ADN-ului Alexandrei.

La IML mai sunt și alte pachete și se fac în continuare teste genetice și pe celelalte oase găsite în aceste zile de anchetatori.

Despre Luiza Melencu nu se știe nimic momentan, însă anchetatorii continuă cercetările. 

Și mai ciudat este faptul că Dincă a avut timp să o incinereze pe Alexandra și să se ducă să îi arunce oasele în pădure, deși anchetatorii au spus că monstrul din Caracal nu a mai părăsit locuința după ora 13:00, în ziua crimei, sustine stiripesurse.ro.

Mai multe lucruri nu se leagă între ele, însă specialiștii de la INML au de analizat mai multe bucăți de oase, pentru a stabili cui aparțin. Unele sunt din același sac, altele sunt luate din curte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-08Parerea ta...

LIVIA
09 Aug 2019

Cata baza se poate pune pe spusele acestui personaj? Chiar asa si-a pierdut memoria ca nu mai stie ce a facut cu fetele? Are atat de multe victime la activ ca nu mai stie ce a facut cu oasele? Minciuni, minciuni, minciuni.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine