2020-02-26 21:58

Ultima oră! Radu Mazăre a fost prins în Madagascar

 |  14:56
Ultima oră! Radu Mazăre a fost prins în Madagascar

Radu Mazăre a fost prins de autorități miercuri în Madagascar, au declarat surse judiciare citate de G4Media.ro. Fostul primar al Constanţei are de executat o pedeapsă de 9 ani de închisoare în dosarul privind retrocedări ilegale de plajele în Constanţa.

Radu Mazăre a fost condamnat definitiv în februarie în dosarul retrocedărilor fictive de terenuri de pe faleza din Constanța la 9 ani de închisoare.

În martie, Instanța Supremă a aprobat mandatul de urmărire internațională pe numele fostului edil din Constanța, dând posibilitatea autorităților din Madagascar să-l rețină pe Radu Mazăre.

Radu Mazăre a fugit în Madagascar, o exotica insulă din Oceanul Indian, la finele anului 2017 şi a anunţat că nu se mai întoarce în ţară. Trebuie menţionat şi faptul că între România și Madagascar nu există acord bilateral de cooperare judiciară sau unul de extrădare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-08Parerea ta...

ANONIM
08 Mai 2019

Si asta era un printisor/sultan incadrat de cadanele modelingului....Imbuibatii dreaq ! Ba, jegurilor, de erati oameni prosperi de afaceri reale, nu avea nimeni nimic cu voi, dar asa...Rusine sa va fie si la puscarie sa uitati de palmieri, insule, june speciale. Bine a zis cine a zis ca dp revolutie ati iestit voi gunoaiele deasupra...
ANONIM
08 Mai 2019

NUMAI ATIT ? SA DEMOLEZE TOT CE SA CONSTRUIT PE TERENURILE STATULUI . SA VEZI CIRC , CIND INCEPE SA VOMITE . POATE SI DE UDREA , DRAGNEA SI CEILALTI
MAREAN
08 Mai 2019

CAND DERBEDEUL DE MAZARE A MAFIOTIZAT JUDETUL CONSTANTA , Justiția din Constanța "a fost condusă" de procurorii, Adina Florea (tatăl ei fiind membru PSD de la începutul anilor 1990 şi consilier judeţean în Constanţa din 1996, fiind la al şaselea mandat consecutiv) si de Cristian Deliorga ajuns ACUM CU AJUTORUL PSD membru judecator la CCR . EXCROCUL INTERNATIONAL MAZARE VA FI ADUS ACASA in Ro CU AJUTORUL CELOR DOI JUDICIARISTI ( CICA obiectivi si independenti) si eliberat bine inteles CONTRA UNOR sume fabuloase.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine