2019-10-15 07:05

ULTIMA ORĂ: Tăriceanu, ACHITAT DEFINITIV în dosarul în care era acuzat de DNA de mărturie mincinoasă

 |  22:04
ULTIMA ORĂ: Tăriceanu, ACHITAT DEFINITIV în dosarul în care era acuzat de DNA de mărturie mincinoasă

Magistraţii instanţei supreme au decis, luni seară, să-l achite pe preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în dosarul în care a fost acuzat de DNA de mărturie mincinoasă, fiind menţinută, astfel, decizia din prima instanţă. Decizia este definitivă.

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie l-au achitat, luni seară, pe Călin Popescu Tăriceanu, fiind menţinută decizia din prima instanţă. A existat o opinie separată, în sensul rejudecării cauzei.

În acest dosar, Tăriceanu a fost achitat, în mai 2018, în primă instanţă.

În 2016, procurorii DNA Braşov l-au trimis în judecată pe Călin Popescu Tăriceanu pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, dosarul având legătură cu declaraţiile pe care acesta le-a dat în cauza privind retrocedarea presupus nelegală a unei suprafeţe din Pădurea Snagov şi a Fermei Băneasa, potrivit MEDIAFAX.

Este vorba despre declaraţia pe care a dat-o la DNA Braşov la data de 15 aprilie 2016, în care "a menţionat în mod nereal că nu a avut cunoştinţă despre: - retrocedarea către Paul Philippe Al României a unor suprafeţe de teren în Băneasa (fosta fermă regală) şi Snagov (trunchiul de pădure Fundul Sacului), - implicarea inculpaţilor Tal Silberstein, Beny Steinmetz, Moshe Agavi şi a altor persoane în procedurile de retrocedare, - actele de vânzare–cumpărare vizând aceste bunuri", a anunţat, la acea vreme, DNA, printr-un comunicat de presă.

Potrivit procurorilor, Călin Popescu Tăriceanu "a mai făcut declaraţii necorespunzătoare adevărului şi nu a spus tot ce ştie în legătură cu relaţia avută cu inculpaţii Tal Silberstein, Andronic Dan Cătălin şi Truică Remus, în contextul menţionat mai sus, întâlnirile şi discuţiile purtate cu acesta din urmă referitor la taxele notariale privind tranzacţionarea imobilelor menţionate mai sus şi modalitatea de dobândire şi valorificare a bunurilor revendicate".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-23Parerea ta...

STOP CENZURA BOLSEVICILOR
23 Apr 2019

De ce cenzurati bolsevicilor ?????????????????? Acest gunou mascariceanu in calitate de sluga a mafiei psd si de tradator al LIBERALISMULUI NU ARE CE CAUTA IN POLITICA ROMANEASCA. ESTE UN PERSONAJ TOXIC , CORUPT PÂNA IN MADUVA OASELOR , FIUL TURNATORULUI RECUNOSCUT AMEDEO LAZARESCU SI CEL CARE A EMIS CELEBRUL '' BILETEL ROZ '' IN CARE CEREA LUI BASESCU S A INTERVINA PENTRU BORFAȘUL PATRICIU COLEG CU EL DE HOTII. A FOST ACHITAT ASTAZI DE CINE ???? DE STATUL PARALEL '' AL CARUI EXPONENT ESTE ????? DE 5 LUNI PORCUL TINE IN SERTAR DOSARUL DE MITA ( 800000 ) DOLARI PRIMITI DE LA AUSTFIECI. AICI SA-L VEDEM PE BORFAS PE UNDE SCOATE CAMAȘA ????? IL PROTEJEAZA MAFIA PSD CÂT ARE NEVOIE DE MAJORITATE , DUPA CARE IL ARUNCA CA PE ANTONESCU ( CACARAU )
TRĂDICENE,
23 Apr 2019

TOT NE-SPĂLAT ÎN FAȚA CUI TE ȘTIE EȘTI! MASON SIE-ST, TE BĂGAȘI ȘI-N SERVICII ȘI-N MASONERIE ȘI-N FUNCȚIE PUBLICĂ CA SĂ FACI NUMAI RĂU! SYCTIRRR JIGODIE! GUNOI INTRAT ÎN PUTREFACȚIE ...ASTA EȘTI! CA TOATĂ CLASA POLITICĂ INFRACTOARE! NIȘTE BESTII CU CHIP DE OM, NIȘTE MARIONETE PENIBILE ÎMBOGĂȚITE PRIN TRĂDAREA ȚĂRII ȘI A POPORULUI ROMÂN, SUPER-BOGAȚI...MILIONARI, MILIARDARI ÎN EURO! PRIN TRĂDAREA VOASTRĂ, L-AȚI ÎNROȘIT ÎN OBRAZ PÂNĂ ȘI PE IUDA...EL S-A MĂRGINIT DOAR LA 30 DE ARGINIȚI, IAR DUPĂ VÂNZAREA FIULUI LUI DUMNEZEU, S-A SINUCIS, VOI JUCAȚI ȚURCA!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray