2020-06-01 08:58

Ultimele informații despre interlopul RECHINUL, liderul rețelei de trafic de persoane din OLT

 |  10:38
Ultimele informații despre interlopul RECHINUL, liderul rețelei de trafic de persoane din OLT

Anchetatori de pe două continente şi-au unit forţele să prindă cea mai puternică reţea de trafic de persoane, dar le-a scăpat printre degete chiar liderul clanului. Presa internaţională scrie chiar că individul din Craiova ar avea legături cu baronul drogurilor El Chapo.

Tudor Florian, cunoscut printre interlopi drept Rechinul, a adunat o avere de aproape o sută de milioane de dolari prin ameninţare, furt, trafic de persoane şi clonare de carduri bancare.

Banii erau scoşi de pe cardurile false, de oamenii pe care reţeaua din Oltenia îi avea în SUA, India, Paraguay, Indonezia. Cu o parte din sume, clanul şi-a construit blocuri şi vile în România.

Un ofiţer DCCO susţine, sub acoperire, că "din cercetări a rezultat că o singură echipă formată din doi, trei membri putea să obţină venituri ilicite între 50 şi o sută de mii de dolari".

Colecţia de infracţiuni n-a fost descoperită ani la rând şi din cauza unor autorităţi de peste graniţe. Potrivit DIICOT, cu sprijinul unor vameşi şi avocaţi corupţi din Florida, Rechinul fabrica acte pentru românii pe care-i trecea graniţa prin Mexic, ca să-i exploateze.

Ofiţerul DCCO spune că "cel poreclit Rechinul crease un adevărat atelier, o adevărată divizie tehnică în Cancun. Pentru asta recruta cetăţenii români având cunoştinţe în IT, care aveau rolul de a confecţiona elemente de ATM care ulterior erau montate în anumite zone din Cancun", citeaza stiripesurse.ro.

Din reţeaua destructurată ieri la Craiova, cu sprijinul FBI, lipseşte acum cea mai importantă piesă a grupării-mamut. Capul reţelei ar fi dispărut cu vasul pe care-l deţine în Mexic şi e de negăsit.

Tudor Florian este bine infiltrat în reţeaua traficanţilor mexicani, iar presa internaţională scrie că are chiar legături strânse cu El Chapo, baronul traficului de droguri din Mexic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-28Parerea ta...

FLORIN BUNEA
28 Iul 2019

tromboane bre......
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine