2019-10-22 22:31

Un alt deputat acuză că i-a fost SECHESTRATĂ mașina: Au fost niște scene HALUCINANTE, șarada a fost premeditată

 |  14:10
Un alt deputat acuză că i-a fost SECHESTRATĂ mașina: Au fost niște scene HALUCINANTE, șarada a fost premeditată

După incidentul în care a fost implicat deputatul PSD, Ioan Terea, miercuri seară, deputatul PSD, Marian Valentin Popa, susține, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că a fost „victima” unui episod similar. Un grup de protestatari i-au blocat mașina, deputatul Popa precizând că „această șaradă i s-a părut premeditată”.

„În momentul în care am încercat să ies aproximativ 20-30 de persoane au năvălit pe carosabil, au înconjurat mașina mea. Au început să lovească mașină cu pumni, picioare, cu ce au apucat și mi-au adresat injurii, moment în care a intervenit jandarmeria pentru a face un culoar de trecere. (...) Ce s-a întâmplat acolo mi se pare absolut nefiresc. (...)

Probabil aveau ceva date despre mașinile noastre. (...) Unii dintre ei mi s-au părut chiar sub influența alcoolului.

Erau extraordinari de violenți și pot să spun că această șaradă mi s-a părut premeditată. (...) Au fost niște scene halucinante. Ulterior, o persoană s-a trântit pur și simplu în fața mașinii. Mașina, în momentul acela, nu era în mișcare. Ar fi fost o tragedie, dacă mașina ar fi fost în mișcare”, a spus Marian Valentin Popa, citat de stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-07Parerea ta...

UN INGINER NEDUMERIT
07 Dec 2017

Masina domniei-sale nu are frine bune? Sau deputatii tip * mitraliera* conduc coji mai vechi decat media vechimii data de super inteligentele institutii de specialitate din tara?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray