2019-10-16 02:59

Un alt POLIȚIST este audiat ACUM după ce a fost acuzat că a încercat să întreţină RELAȚII SEXUALE cu o MINORĂ

 |  14:16
Un alt POLIȚIST este audiat ACUM după ce a fost acuzat că a încercat să întreţină RELAȚII SEXUALE cu o MINORĂ

Un alt poliţist este audiat la această oră de procurori, fiind acuzat că ar fi încercat acum ceva timp să întreţină relaţii sexuale cu o fată de 16 ani. Din fericire, aceasta a reuşit să fugă din locuinţa agentului de poliţie, unde mersese pentru a o ajuta în gospodărie pe soţia poliţistului, informează News.ro. Fata, sfătuită de părinți, și-a făcut abia acum curaj să-l denunțe pe polițist.

Acuzatul, în vârstă de 41 de ani, agent în cadrul Poliţiei din localitatea Gorban, judeţul Iaşi, este audiat de procurori după ce părinţii fetei din localitate ar fi depus o plângere la Poliţie cu privire la o presupusă agresiune sexuală. Incidentul s-ar fi petrecut chiar în locuinţa agentului, unde tânăra de 16 ani obişnuia să vină pentru a o ajuta în gospodărie pe soţia poliţistului.

Tatăl fetei spune că poliţistul ar fi sărutat-o pe adolescentă, ar fi trântit-o pe pat şi a mângâiat-o, dar că la un moment dat tânăra a reuşit să fugă.

Poliţistul, care se află în concediu, este audiat de procurorii Parchetului Judecătoriei Răducăneni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-11Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Ian 2018

bah.....acum inventati violuri inexistente?.....parca era infractiune sex cu in minor...dar asa....orice pustoaica poate sa zica orice blabla blaaaa m-a mangaiat pe pantof....infractiune grava
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray