2020-01-29 03:57

Un bărbat a fost UCIS de un urs în Harghita. Acuze grave la adresa Ministerului Mediului

 |  18:21
Un bărbat a fost UCIS de un urs în Harghita. Acuze grave la adresa Ministerului Mediului

Un bărbatul în vârstă de 30 de ani, din judeţul Harghita, tată a doi copii, a fost atacat şi rănit grav de un urs, vineri, în zona localităţii Crişeni. El a murit ulterior în ambulanţa care îl transporta la spital. Strigător la cer este că pentru acest urs, preşedintele CJ Harghita spune că ceruse acord de extragere, dar a fost refuzat de Ministerul Mediului.

Incidentul a fost anunţat de preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, pe pagina sa de Facebook, fiind citat de Mediafax. Acesta a spus că tânărul a fost rănit de urs în timp ce se afla în pădure, împreună cu doi vecini. ”Victima împreună cu doi vecini s-a dus după pământ. Acesta a intrat in pădure pentru câteva momente, vecinii l-au strigat, l-au aşteptat, însă nu a apărut. S-au dus după el, şi l-au găsit căzut la pământ, sângerând puternic în zona pieptului. Au chemat salvarea”, a scris preşedintele CJ Harghita.

”Este inacceptabil că a fost un atac şi, din păcate, după câteva ore victima a murit în ambulanţă. S-a solicitat anul trecut ca acest urs să fie extras, dar Ministerului Mediului a refuzat. Mă întreb a cui este responsabilitatea pentru această situaţie. Nu e bine că la Bucureşti nu se vede ce se întâmplă în judeţul Harghita, nu e bine că aici viaţa oamenilor este în pericol! Şi de ce ne temeam în ultimii ani, din păcate astăzi s-a întâmplat”, a declarat Borboly Csaba.

Tânărul ucis era tatăl a doi copii care acum au rămas în grija bunicii, mama lor fiind plecată de patru ani, în străinătate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-22Parerea ta...

ANONIM
22 Mar 2019

Se duce Dragnea , sa il inpuste . Dar acum il doare cotaitoarea si trage tare la Tiitoare
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine