2020-04-09 23:41

Un celebru politician a încercat să SCAPE de o amendă în trafic spunând că are coronavirus

 |  00:31
Un celebru politician a încercat să SCAPE de o amendă în trafic spunând că are coronavirus

În aceste zile apar tot felul de cazuri de persoane care ar trebui să respecte izolarea la domiciliu și ignoră sfaturile autorităților. Se pare că nici politicienii nu dau dovadă de mai multă responsabilitate în plină pandemie de coronavirus. Senatorul UDMR, Tanczos Barna a încercat să scape de o amendă în trafic, invocând polițiștilor faptul că are coronavirus.

În data de 14 martie, senatorul UDMR a fost oprit de un echipaj de poliție pentru depășirea vitezei regulamentare. Pentru a încerca să scape de amenda cuvenită, Tanczos Barna a invocat faptul că se grăbește spre București pentru că are coronavirus.

”M-a oprit poliția, aveam viteză, am deschis geamul, știind că un coleg a fost pozitiv, i-am spus că mă duc să fac test, la București. Am semnat procesul verbal, am plecat, am plătit amenda, nu am mințit, i-am spus că s-ar putea să fiu pozitiv” s-a justificat senatorul la Digi24.

Deși Barna susține că a fost testat pentru coronavirus, conform informațiilor Digi24, DSP neagă efectuarea acestui test.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-19Parerea ta...

CONSTANTIN
19 Mar 2020

Senator UDMR a fost amendat,a platit amenda???Nu se poate !!!Politia Rutiera a gresit!!!Era politician ,/deci un exemplu demn de imitat/;este maghiar /el nu poate minti/; probabil si a facut testarea la secret/cei este transparenta /.Amenda ,ii v a fi restituita /se bucura de imunitate parlamentara/.I se v a cere scuze /in particular/.Asta este democratia sustinuta de minoritatea maghiara!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine