2020-06-01 17:20

Un elev cu REZULTATE bune la învăţătură s-a SPÂNZURAT la o zi după ce a dat BAC-ul

 |  12:48
Un elev cu REZULTATE bune la învăţătură s-a SPÂNZURAT la o zi după ce a dat BAC-ul

Un adolescent în vârstă de 18 ani, absolvent al Liceului Teoretic „Aurel Lazăr” din Oradea, a fost găsit spânzurat de un copac pe o stradă din oraş. Tragedia s-a întâmplat o zi după ce tânărul terminase examenul de Bacalaureat.

Adolescentul nu a lăsat niciun bilet. Nimeni nu înţelege acum ce l-ar fi determinat să recurgă la un astfel de gest capital, mai ales că era un elev cu rezultate bune la învăţătură, excela la limbile străine, fiind pasionat în special de limba chineză.

Surse judiciare au declarat la rândul lor că adolescentul a fost găsit spânzurat de crengile unui copac situat într-o mică pădure din spatele unei benzinării de pe strada Ştefan cel Mare din Oradea. Apelul de urgenţă la 112 a aparţinut unui cetăţean care trecea prin zonă.

„Poliţiştii au fost sesizaţi vineri după amiază printr-un apel la 112, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului de Combatare a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea şi poliţişti ai Serviciului Criminalistic. Victima a fost identificată ca fiind un tânăr de 18 ani din localitatea bihoreană Alparea. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În cauză nu există suspiciuni de comitere a vreunei fapte de natură penală, cercetările fiind continuate de poliţişti sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor”, a declarat purtatărul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-06Parerea ta...

ALE
06 Iul 2019

Dumnezeu să întărească familia indoliata
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine