2020-06-03 13:11

Un fost GENERAL al serviciului secret al ARMATEI, numit consilier de stat în aparatul de lucru al premierului DĂNCILĂ

 |  20:21
Un fost GENERAL al serviciului secret al ARMATEI, numit consilier de stat în aparatul de lucru al premierului DĂNCILĂ

Andrei-Marius Diamescu a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă. Decizia a fost publicată luni în Monitorul Oficial.

Diamescu a deţinut, în 2016, funcţia de director al Direcţiei Speciale din cadrul Secretariatului General al Guvernului (SGG). 

Anterior, în 2014, Andrei-Marius Diamescu, colonel în cadrul Direcției Generale de Informații a Armatei (DGIA), serviciul secret militar, a fost avansat de președintele de atunci, Traian Băsescu, la gradul de general de brigadă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-19Parerea ta...

ANONIM
19 Mar 2018

Probabil i-a fost întreruptă plata pensiei ?
ANONIM
19 Mar 2018

Considerați că generalii, îndeosebi cei avansați de Traian Băsescu ,pe care Emil Boc i-a mai pus și să aleagă între pensie și funcția publică, ar putea avea două surse bugetare de venituri ? Păi ăștia au plătit contribuții bugetare ?
ANONIM
20 Mar 2018

UNUL CA EL NU LUMINEAZA CU NIMIC CI DIN CONTRA IMBARLIGA ASA CUM AU FACUT TOTI CU PREGATIRE SECURISTA. Daca e pus de NATO poate avea ceva resposabilitati .
GOGU
26 Aug 2019

Din balada „vin ai nostrii, pleacă ai noșrtii, noi....”
VALI OPRIșOR
02 Sep 2019

Din păcate, a cataloga un om ,fără a-l cunoaște, a devenit ceva firesc.Din fericire,îl cunosc,personal ,pe acest om,mi-a fost coleg de facultate,e un om extraordinar, un patriot adevărat ,un om cu o coloană verticală reală ,de invidiat, și, nu în ultimul rând, cu un bun simț deosebit, total diferit de al comentatorilor al căror comentariu l-am citit. Din fericire, glas de măgar nu urcă-n ceruri. Avem o disperată nevoie de oameni ca tine Adi, Dumnezeu să te ajute
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine