2020-01-29 04:53

Un fost primar interimar al Capitalei, ajuns ilegal „vătaf” peste Poliția Locală Sector 4

 |  13:42
Un fost primar interimar al Capitalei, ajuns ilegal „vătaf” peste Poliția Locală Sector 4

Nu mai este de mult timp o noutate faptul că Primăria Sectorului 4 este condusă după bunul plac al edilului Daniel Băluță și a celor din grupul său de interese.

Ca atare, legislația administrației publice locale este zilnic călcată în picioare, iar Consiliul Local al Sectorului 4 este doar de decor, întrucât majoritatea consilierilor ridică mâna la orice propunere a lui Băluță și a oamenilor săi, în frunte cu controversatul consilier Florian Puiu. Însă, de vreun an de zile, edilul Băluță și-a găsit un nou aliat în rândul aleșilor locali, în persoana consilierului PMP Dan Marin Ștefănel (foto), fost pentru o lună zile și primar general interimar al Capitalei, după ce a sărit din barca PP-DD în cea a UNPR. Astfel, Ștefănel a devenit omul de casă al primarului Daniel Băluță.

  

Recompensa lui Băluță pentru Ștefănel

 

Prin iulie anul trecut, fostul primar al Capitalei a fost recompensat de edilul Sectorului 4 pentru slugărnicia și devotamentul său din Consiliul Local, prin atribuirea șefiei unei comisii înființată special prin votul consilierilor locali. Astfel, Dan Marin Ștefănel a fost numit președinte al Comisiei de analiză și verificare a activității Poliției Locale Sector 4. Din această postură, Dan Marian Ștefănel, vizează toate “documentele, atât cele destinate altor instituții publice/persoane juridice/cetățeni, cât și cele interne” (vezi documentele în facsimil). Practic, Ștefănel a devenit „vătaful” Poliției Locale din Sectorul 4, inclusiv peste angajații Direcției de mediu, cei ai Inspecției în Construcții și cei ai Inspecției Comerciale. Ca atare, Ștefănel are acces la toate documentele Poliției Locale Sector 4, ceea ce este ilegal, pentru că o persoană din afara instituției nu poate avea acces la documentele interne ale acesteia.

  

Implicat direct în demolarea ilegală a chioșcurilor de ziare

 

Trebuie precizat că Dan Marin Ștefănel a participat la numeroasele descinderi ale polițiștilor locali din sector, fiind implicat direct în demolarea abuzivă a chioșcurilor de ziare din Sectorul 4. El a fost surprins de camerele TV atunci când dădea ordine, prin stație, polițiștilor locali. În plus, Ștefănel are un birou chiar în sediul Poliției Locale Sector 4, ceea ce este illegal, întrucât în calitatea sa de consilier local poate beneficia de birou doar în cadrul Primăriei Sectorului 4. Între timp, printr-o hotărâre a consilierilor locali, Poliția Locală Sector 4 a trecut de la Consiliul Local, direct în subordinea primarului Daniel Băluță.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-24

Mai multe imagini:
Un fost primar interimar al Capitalei, ajuns ilegal 'vătaf” peste Poliția Locală Sector 4
zoom
Un fost primar interimar al Capitalei, ajuns ilegal 'vătaf” peste Poliția Locală Sector 4
zoom
Un fost primar interimar al Capitalei, ajuns ilegal 'vătaf” peste Poliția Locală Sector 4
zoom

Parerea ta...

MIKIM
24 Apr 2018

Mai nou, militienii locali fac si controale pe linie de prevenire si stingere incendii. Oare ce pregatire or avea in acest domeniu? Incet dar sigur, statul politienesc revine.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine