2019-07-19 19:34

Un fost SENATOR a fost trimis în JUDECATĂ pentru UCIDERE din CULPĂ

 |  13:05
Un fost SENATOR a fost trimis în JUDECATĂ pentru UCIDERE din CULPĂ

Procurorii Parchetului General au trimis în judecată un fost senator. Acesta este acuzat de infracţiunea de ucidere din culpa după ce ar fi efectuat modernizarea unei clădiri şi, din cauza modului de lucru defectuos, un turist din Zalău şi-a pierdut viaţa, după ce balustrada clădirii s-a desprins iar victima, fratele unui procuror din Cluj, s-a prăbușit în gol de la înălțime. În cauză este fostul senator PDL de Constanța, Gigi-Christian Chiru.

„Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Chiru Gigi-Christian (fost senator) şi Smădu Christian-Valentin, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. (...) În anul 2007, în calitate de administrator unic al unei societăţi comerciale, inculpatul Chiru Gigi – Christian a demarat lucrările de consolidare şi modernizare a unui imobil în care funcţiona o discotecă din localitatea Eforie Sud, judeţul Constanţa, pentru execuţie contractând o firmă al cărei administrator era inculpatul Smădu Cristian-Valentin”, au precizat procurorii Parchetului General, citați de Mediafax.

Potrivit sursei citate, lucrările au fost efectuate fără autorizaţie de construire şi în absenţa unor persoane competente să verifice dacă lucrările sunt corespunzător efectuate.

„Printre lucrări s-a numărat confecţionarea şi montarea unei balustrade metalice, care, la data de 24 noiembrie 2011, din cauza modului defectuos în care a fost realizată, s-a desprins parţial din elementele de fixare, sub greutatea unei persoane care a căzut peste ea. Ca urmare a impactului, persoana respectivă s-a prăbuşit în gol, pe pardoseala de la parterul imobilului, fapt ce a dus ulterior la moartea sa”, mai arată procurorii. Dosarul a fost trimis Judecătoriei Constanţa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-19Parerea ta...

LEVST.
19 Iun 2018

deci au trebuit 7 ani pentru ase ajunge la aceasta decizie...Ce o fi fost ata de complicat, pentru a finalize acest caz in 7 ani? Bataie de joc la adresa intregii Romanii si la adresa intregii lumi...Justitia din Romania este plina de putreziciuni urat, urat mirositoare,,.
FREACA MENTA
19 Iun 2018

CE DRACU SE FREACA TIPARUL DE 7 ANI ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray