2019-05-26 02:18


Un important lider PNL a fost CONDAMNAT la aproape 6 ani de PUȘCĂRIE

 |  15:09
Un important lider PNL a fost CONDAMNAT la aproape 6 ani de PUȘCĂRIE

Fostul primar al Beiușului, Adrian Domocoș, de la PNL, a fost condamnat definitiv, de Instanța supremă, la 5 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru fapte de corupție legate de concesionarea unui teren al Episcopiei greco-catolice Oradea. Episcopul Virgil Bercea a fost achitat.

Pedeapsa fostului edil, Adrian Domocoș, a fost diminuată în apel, de la 7 ani cu executare, pronunțată pe fond de Curtea de Apel Oradea, la 5 ani și 8 luni. În același dosar, episcopul greco-catolic de Oradea, Virgil Bercea, a fost achitat.

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au contopit pedepsele aplicate lui Adrian Domocoș în această cauză cu pedeapsa de 2 ani de închisoare cu suspendare alt dosar, în care fostul edil fusese condamnat în 2016.

„Contopeşte pedepsele principale aplicate în prezenta cauză (...) cu pedepsele de 1 ani şi 10 luni închisoare şi 9 luni închisoare aplicate prin sentinţa penală (...) urmând ca inculpatul Domocoş Adrian Nicolae să execute pedeapsa cea mai grea, de 2 ani şi 6 luni închisoare, la care adaugă sporul de 1/3 din totalul celorlalte pedepse, respectiv 3 ani şi 2 luni închisoare, în final pedeapsa rezultantă fiind de 5 ani şi 8 luni închisoare”, se arată în minuta deciziei definitive pronunțate de ÎCCJ, citeaza stiripesurse.ro.

În schimb, Instanța supremă a menținut decizia de achitare a instanței de fond pronunțată în cazul episcopului greco-catolic de Oradea, Virgil Bercea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-15

TAGURI: Adrian Domocoș, pnl, puscarie, beius
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
15 Dec 2018

Unde esti SICĂ??? Spui ca in PDL/pnl sunt numai onești și cinstiți....!!!
Random imageUltimele stiri


STARBAG