2020-07-05 17:08

Un jandarm și iubita lui, ACUZAȚI că au exploatat sexual două MINORE

 |  15:10
Un jandarm și iubita lui, ACUZAȚI că au exploatat sexual două MINORE

Un jandarm de 39 de ani din Suceava şi iubita lui de 20 de ani sunt acuzaţi că au exploatat sexual două fete de 15 ani. Aceștia le găseau clienţi celor două minore, care se prostituau în locuinţa jandarmului, iar banii erau împărţiţi în jumătate.

Procurorii DIICOT susțin că jandarmul şi prietena lui au propus, în 2016, unei fete de 15 ani să se prostitueze cu bărbaţi pe care îi vor aduce cei doi în apartamentul lor, iar banii obţinuţi să îi împartă în jumătate. În 2017 cei dor ar fi racolat încă o fată de 15 ani pe care au convins-o să practice prostituţia.

Cei doi sunt acum cercetaţi penal, sub control judiciar de DIICOT Suceava, pentru două infracţiuni de trafic de minore. Procurorii au dispus reţinerea jandarmului şi a prietenei sale pentru 24 de ore şi au cerut Tribunalui Suceava arestarea lor pentru 30 de zile, însă instanţa a stabilit ca cei doi să fie cercetaţi sub control judiciar. La scurt timp după ce a fost reţinut, jandarmul care lucra la Detaşamentul din Câmpulung Moldovenesc încă din 2006, a demisionat.

„A plecat prin demisie în momentul în care a fost reţinut. A fost angajat în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi în anul 2006. Noi nu mai putem luam măsuri împotriva acestuia, există un dosar penal instrumentat de procurori”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Suceava, lt.col. Bogdan Cornaci.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz