2019-08-20 15:38

Un ministru a fost AUDIAT la DIICOT în dosarul medicului Mihai Lucan

 |  11:51
Un ministru a fost AUDIAT la DIICOT în dosarul medicului Mihai Lucan

Un ministru a fost audiat joi seara, la DIICOT, în dosarul în care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare, informează Digi 24.

În cauză este chiar minsitrul Sănătății, Florian Bodog, care fusese citat pentru dimineata de joi la DIICOT, însă citaţia nu au ajuns la timp, iar procurorul de caz a decis ca audierea să fie reprogramată. Ulterior, ministrul Sănătăţii a venit joi seara la DIICOT şi a dat o declaraţie în calitate de martor în dosarul medicului Mihai Lucan.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, cel care a făcut un denunţ în acest dosar, afirma miercuri că actualul ministru al Sănătăţii ar fi intervenit în timpul unui control la Institutul de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca şi că între Mihai Lucan şi Florian Bodog există o legătură de rudenie. „Florian Bodog, împreună cu funcţionari de la Casa de Asigurări, împreună cu Hirţea - consilierul său, au aranjat ca la un control desemnat de DIICOT funcţionari de la Casa de Asigurări să fie cazaţi la un hotel de cinci stele din Cluj, cu încălcarea legii. Acel control a devenit brusc foarte moale, iar acest lucru s-a făcut cu complicitatea managerului Spitalului Judeţean din Cluj, Petru Şuşcă, care a Afăcut toate eforturile necesare ca Institutul de Transplant să intre în faliment, ca să îl transforme într-o secţie. Actualul ministru a vorbit cu Hirţea ca să vorbească cu Şuşcă şi să aranjeze ca acei oameni să stea la un hotel de cinci stele. Domnul Bodog are legături foarte vechi cu familia Lucan. Are legături cu familia Lucan printr-o relaţie de naş”, a declarat deputatul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-05

In legatura cu acest articol...

ARȘINEL, reacție la implicarea numelui său în dosarul LUCAN: „Jigodiile profită...”. Ce spune despre acuzațiile aduse medicului

De ce nu s-au prezentat BOC și BODOG la DIICOT, deși au fost citați în dosarul LUCAN. Ce a decis procurorul de caz

Cum REACȚIONEAZĂ Emil Boc după acuzațiile în cazul medicului Lucan

Denunțătorul lui LUCAN face apel la PROCURORUL general: „În România este un jaf generalizat pe zona medicală!”

Cum răspunde medicul Mihai LUCAN acuzațiilor de tentativă de OMOR. Ce spune despre miile de EURO găsite asupra sa

Noi ACUZAȚII împotriva mafiei doctorului Lucan. Cum funcționa CARACATIȚA transplanturilor

Acuzații de ULTIMĂ ORĂ în dosarul medicului Mihai LUCAN. Un fost ministru al SĂNĂTĂȚII implică în SCANDAL politicieni și oameni cu influență

ANCHETATORII au găsit JURNALUL medicului Mihai Lucan: ”Vrei să prinzi pește, fă-te cârlig”

Răsturnare de situație în cazul medicului Mihai LUCAN

Medicul Mihai Lucan și fiul său, REȚINUȚI de procurorii DIICOT
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray