2019-11-15 03:02

Un șef de la Protecţia Consumatorului a DEMISIONAT după ce a fost prins băut în timpul serviciului

 |  15:21
Un șef de la Protecţia Consumatorului a DEMISIONAT după ce a fost prins băut în timpul serviciului

Conducerea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului a verificat dacă şeful CJPC Ialomiţa, Cornel Ianuş, a consumat alcool în timpul serviciului. În urma verificării s-a dovedit acest lucru.

Mai mult, Ianuş a recunoscut în faţa preşedintelui ANPC, Horia Constantinescu, că, la un control la un agent economic din urmă cu câteva zile, a băut o bere, acest lucru întâmplându-se în timp ce se afla în timpul programului.

El a mai spus că, la plecare, un angajat al unităţii respective, i-a dat o sacoşă cu bere şi cu apă, refuzând iniţial, după care a acceptat să primească bunurile respective. Cornel Ianuş susţine că în urma acelui control a fost aplicat un avertisment, iar agentul economic trebuia să remedieze mai multe deficienţe constatate.

Preşedintele ANPC a anunţat că în urma acestei situaţii şeful CJPC Ialomiţa şi-a dat demisia, iar doi comisari din cadrul instituţiei nu vor mai merge în controale şi vor face doar muncă de birou.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-12Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Tupeu de cablist Nu avem de unde alege, iar Protecţia Consumatorului acţionează doar când vrea ea. Operatorii de cablu disponibilizează specialiştii, în favoarea tinerilor tupeişti, care dau din picioare când li se cer informaţii concrete şi clare. Experienţa mea cu cel mai mare operator de cablu din ţară, RCS-RDS, a fost teribilă
21 Aug 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray