2020-01-24 14:14

Un șef dintr-un mare supermarket povestește: Vindeam carne expirată

 |  22:44
Un șef dintr-un mare supermarket povestește: Vindeam carne expirată

Acuze incredibile la adresa marelui lanț de magazine Profi. Șeful hipermarketului din Arad, Ciprian Emanuel Gabor susține că el şi alţi zece angajaţi ai unităţii au fost obligați să vândă produse expirate, cum ar fi carne expirată, spălată cu oţet şi detergent, iar pentru că a refuzat, superiorul le-a solicitat acest lucru direct angajaţilor.

”Pentru că am refuzat să vând carne expirată, s-au făcut presiuni pe angajaţi de către şeful meu direct, să accepte să vândă carnea, iar dacă eu reacţionez să îi anunţe pe el, că mă va pune la punct. Cu altă ocazie, directorul zonal mi-a reproşat că am aruncat carnea expirată şi nu am făcut precum la alte magazine ale noastre, să o spăl cu oţet şi detergent CIF”, a declarat Gabor.

El susţine că şeful său, directorul zonal, i-ar fi solicitat şi să reeticheteze unele produse expirate, precum salamuri, tobă sau şuncă, însă a refuzat. ”Şeful meu direct mi-a spus că şi lui i-au fost cerute aceste lucruri de către director regional”, mai spune Gabor.

”Toată marfa care vine în magazinele Profi de pe depozitul din Cluj este însoţită doar de un aviz, fără a avea un certificat de conformitate, aşa cum ar trebui. Am avut clienţi care cumpărau mai multă marfă şi mi-au cerut acest certificat, pe care nu l-am avut”, susţine bărbatul.

Directorul de comunicare al Profi România, Gabriel Pâslaru, a negat practicile menţionate de către Gabor, declarând, pentru news.ro, că se aşteaptă ca verificările autorităţilor să demonstreze ”care este situaţia reală”. ”Ne bucurăm că au depus plângeri, pentru că se va demonstra care este situaţia reală. Alţi angajaţi ai magazinului ne-au reclamat grave abuzuri din partea şefului de magazin (Gabor, n.r.), care sunt întemeiate, astfel că l-am suspendat din funcţie, iar acum el răspunde în acest fel. Întreaga problemă se va rezolva în Justiţie. El este cel care a creat o situaţie tensionată în acest magazin”, a declarat Pâslaru, adăugând că angajaţii care îl susţin pe şeful suspendat ”au fost induşi în eroare”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine