2020-06-02 15:59

Un senator dezvăluie: am fost sunat de la PRU, în numele lui Ponta

 |  22:06
Un senator dezvăluie: am fost sunat de la PRU, în numele lui Ponta

Continuă racolările la PRU. Într-o declarație pentru Stiripesurse.ro, fostul liberal, senatorul Cristian Bodea, actual vicepreședinte al Partidului Ecologist, a afirmat că a fost sunat de liderul PRU, Bogdan Diaconu. Acesta i-a spus că îl sună „în numele lui Victor”.

„I-am zis că-s la ecologiști, el nu știa. Nu pot să sar din partid în partid lunar. Mă șochează că mai nimeni nu vrea să creadă că Ponta ar fi implicat. Când cei doi prieteni intimi ai lui sunt acolo pe față. Iar ei nu se ascund. Românii chiar simt nevoia să se amăgească singuri. Chiar dacă în cazul ăsta nu vrea nimeni să îi prostească. Ponta joacă pe victima, ca de obicei. Sau Diaconu îi folosește numele și păcălește politicienii. Ceea ce el ar trebui să dezaprobe. Să iasă și să se delimiteze de cele 3 pețitoare”, a declarat Bodea.

Anterior, senatorul ecologic comentase și pe Facebook situația din PRU: „Știți cum e povestea asta cu Ponta la PRU?... ”Zmeul” și-a aruncat buzduganul (Mirel), apoi și-a trimis calul (Ghiță), iar acum ăia doi îl roagă insistent să vină acasă și el. Iar vouă vi se pare ca Victor e Făt-Frumos și e imposibil să plece din PSD. Mda, dormiți liniștiți! Toate-s bune, prințesa e încă virgină, au înnebunit doar calul și buzduganul... ;))))) P.S. Mai rămâne să se roage și Alina de el: Ponta și Cioloș, ”așteptații” neamului!”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-30Parerea ta...

SERIOS?
30 Aug 2016

Acuma sunteți ECO, bine că nu sunteți EMO! Nu puteți sări LUNAR dintr-un partid în altul…e firesc pe undeva, doar sunteți bărbat, NU FEMEIE )))))))) Dacă cei 2 sunt prieteni INTIMI, faceți lumea să gândească pervers, ce naiba?! E vorba de o femeie și-un bărbat, sau de doi parteneri? Din moment ce i-ați categorisit pe unul - Zmeu și pe-altul - calul său, nu-i greu de ghicit cine-i activul, cine-i pasivul, cu toate că Zmeul se izmenește și cică e ”victimă”, nu călău! Da’prințesa cine-i? PRU? Iar dacă DA...după raționamentul Dvs., dacă Zmeul se hotărăște să vină la ea (sau la el....:)))))), îl/o dezvirginează, adică sparge partidul...în câte cioburi, sau partide?!
ALEXANDRU
19 Dec 2016

Vreau sa stiu cad maria salariu
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine