2020-08-08 03:39

Unirea cu Republica Moldova. America ne-ar fi dat undă verde

 |  21:26
Unirea cu Republica Moldova. America ne-ar fi dat undă verde

Un ziarist rusofil aruncă bomba anului în presă: conducerea de la Washington ar fi dar undă verde României să se unească cu Republica Moldova.

"Departamentul de Stat al SUA ar fi dat undă verde pentru Unirea Republicii Moldova cu România în 2018", susține Dmitrii Ciubașenko, un jurnalist rusofil din Republica Moldova, potrivit infoprut.ro.

El se referă la o analiză a Stratfor, potrivit căreia această țară este una importantă din punct de vedere geopolitic, necontând faptul că este mică și săracă. În viziunea jurnaliștului, intenția Stratfor este de a releva că Rusia ar trebui să se destrame și granița dintre România și Republica Moldova să dispară. ”Washingtonul vede lumea foarte bine, iar în ansamblul lumii văzute de Washington nu e loc pentru o mică și independentă Moldovă”, a scris Ciubașenko pentru Omega. Acesta mai crede că americanii îi susțin pe ”unioniștii Vladimir Plahotniuc, Ion Sturza și Maia Sandu” și că „dacă în luna martie va fi ales președintele Republicii Moldova, conform planului „Unirea 2018”, actualul Parlament va fi ultimul din scurta istorie a Republicii Moldova”, spune B1TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-04Parerea ta...

JAN
05 Feb 2016

Deci tot cu invoire de la inalta poarta actuala = oncle sam (sua) se va realiza reunirea celor doua ROMANII . Ca si in trecut , cand tot ce era de rezolvat in tarile romane se facea , sau nu , cu invoirea ,sau nu ,dela inalta poarta : de la istanbul , apoi de la petersburg, apoi de la paris +berlin+viena, apoi de la paris+londra+washington ,apoi de la berlin+moscova ,apoi de la moscova . Acum inalta poarta (casa alba) de la washington va realiza reunirea celor doua ROMANII . Ramanem in asteptare cu Bucovina de nord + Herta+Bugeacul.
ALEX
07 Feb 2016

Voi astia care vreti unire cu moldova, plecati in moldova si nu va mai intoarceti.m am saturat pana in gat de programul cetatenie romana pt toti moldovenii prin care toti criminalii si prostituatele din moldova au obtinut cetatenie romana.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz