2020-02-21 18:19

UPDATE. Sorin Ovidiu Vântu a fost arestat

 |  12:23
UPDATE. Sorin Ovidiu Vântu a fost arestat

UPDATE - 10.09.2010 - 02:11

Sorin Ovidiu Vîntu, OctavianŢurcan şi Alex Stoian au fost arestaţi, în noapteade joi spre vineri, pentru favorizarea lui Nicolae Popa, după pronunţareadeciziei Tribunalului Bucureşti, Vîntu strigând spre judecătoare: "Ruşinedoamnă, ruşine!".

O judecătoare aTribunalului Bucureşti a emis mandate de arestare preventivă, pentru 29 de zile,valabile până pe 8 octombrie, pe numele celor trei inculpaţi, care pot contestadecizia sa la Curtea de Apel a Capitalei.

Inculpaţii au anunţat că vor facerecurs la Curte.

Vîntu, înainte de a fi scos din boxa acuzaţilor, adeclarat: "Asistaţi la cea maicumplită perioadă din istoria României de după 1989".

Tribunalul Bucureşti a judecat, joinoapte, cererea Parchetului de arestare a lui Sorin Ovidiu Vîntu, Octavian Ţurcanşi a lui Alexandru Stoian, reţinuţi în cazul lui Nicolae Popa - condamnat, înlipsă, la 15 ani de detenţie pentru fraudarea a peste 300.000 de investitoriFNI.

Inculpaţiiau dat declaraţii în faţa judecătoarei, care anterior a ascultat pledoaria acuzării,apoi pe cea a apărării, şedinţa ţinându-se cu uşile închise.

UPDATE - 09.2010 - 22:00

Procuroriiau înaintat Tribunalului solicitarea de arestare pentru 29 de zile pentru Sorin Ovidiu Vîntu. Judecarea cauzei a fost stabilită de magistraţiiTribunalului Bucureşti pentru ora 22.00. Oml de afaceria fost adus în faţainstanţei.

Procuroriiau cerut arestarea preventivă a lui Sorin Ovidiu Vîntu pentru 29 de zile.Termenul pentru arestarea preventivă a fost stabilit de judecători pentru ora22.00. Sorin Ovidiu Vîntu, Alex Stoian şi Octavian Ţurcan urmează să fie aduşiîn faţa magistraţilor.

Ziarul “Puterea” a intrat in posesia referatului intocmit deprocurori in vederea cererii de arestare preventiva a celor trei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-06-15

Mai multe imagini:
UPDATE. Sorin Ovidiu Vântu a fost arestat
zoom
UPDATE. Sorin Ovidiu Vântu a fost arestat
zoom
Parerea ta...

GEORGETA
10 Sep 2010

eu nu inteleg de ce pe luca,a carui casa a fost perchezitionata 10 ore si de la care s-a plecat cu calculatoare, documente, nu l-au retinut?! (mai ales ca prin firmele lui spuneau ca se trimiteau banii). A dat-o la pace cu puterea acest luca? asta trebuie sa intelegem? Ca nu au avut timp sa afle ce contin calculatorul si documentele. era vantu atat de prost sa vb la tel toate acele chestiuni? pare cusuta cu ata alba toata trebusoara asta.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine