2019-10-17 11:54

USR face plângere penală la DNA împotriva lui Liviu DRAGNEA. Ce acuzații i se aduc șefului Camerei Deputaților

 |  13:22
USR face plângere penală la DNA împotriva lui Liviu DRAGNEA. Ce acuzații i se aduc șefului Camerei Deputaților

Uniunea Salvați România (USR) va depune, săptămână aceasta, o plângere penală la DNA împotriva președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, pentru abuz în serviciu, fals intelectual și uz de fals, a anunțat, miercuri, purtătorul de cuvânt al USR, Dan Barna, informează Agerpres.

"Ceea ce s-a întâmplat ieri și în ziua anterioară prin neconvocarea Biroului permanent este un caz clasic de abuz în serviciu. Practic, plenul s-a întâmplat fără să existe îndeplinirea condițiilor legale. Domnul Liviu Dragnea a publicat în Monitorul Oficial o convocare care nu îndeplinea condițiile prevăzute de Constituție și de Regulament, care spun foarte clar că această inițiativă de convocare a unei sesiuni extraordinare poate să aparțină președintelui României, Biroului Permanent sau unei treimi din deputați. Niciuna dintre condiții nu a fost îndeplinită iar domnul Liviu Dragnea a pretins că aceste condiții s-ar fi îndeplinit", a afirmat Barna într-o conferință de presă la Parlament.

Sesiune extraordinară pe repede înainte

Potrivit acestuia, explicația că ar fi avut loc o ședință telefonică în care s-a discutat cu membrii Biroului permanent "nu are nicio acoperire regulamentară".

Marți, vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache, care a preluat atribuțiile președintelui acestui for, Liviu Dragnea, aflat în vacanță, a precizat că sesiunea extraordinară a fost convocată în urma unei consultări telefonice a secretarului general cu membrii Biroului permanent și cu liderii de grup. Ședința Biroului permanent de marți nu s-a ținut din lipsă de cvorum. Sesiunea extraordinară a Camerei Deputaților s-a finalizat după ședința de plen.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-09Parerea ta...

GOGU
09 Aug 2017

Mai barna.....tu te uiti in oglinda???
GOGU
09 Aug 2017

Mai barna.....tu te uiti in oglinda???....poate te voi convinge cat de ....perdant esti !! Crezi că mai mult decât sa ii dai pielea inapoi ai putea sa realizezi ??? Si asta daca va permite dragnea Cred ca daca ar durea prostia ....ati fi primii pe stradă....si ai urla cu toții
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray