2019-07-24 10:21

VANGHELIE, după o vizită la DNA: „Am fost audiat în calitate de talentat! În următoarele zile vor apărea niște lucruri frumoase…”

 |  13:15
VANGHELIE, după o vizită la DNA: „Am fost audiat în calitate de talentat! În următoarele zile vor apărea niște lucruri frumoase…”

Marian Vanghelie, fost primar al Sectorului 5, a afirmat luni, la ieşirea de la DNA, că în următoarele zile ar urma să apară în spaţiul public "nişte lucruri frumoase", fără să precizeze la ce anume se referă.

"Eu pot să vă zic că ştiu că în următoarele zile apar nişte lucruri frumoase, atât pot să vă zic, că e foarte importantă asta. (...) Eu vă zic că or să apară, nu că fac eu, nu vedeţi că apar ele singure?", a declarat Vanghelie, potrivit Agerpres. El a evitat să spună în ce calitate a fost audiat, dar a susţinut că DNA este singura instituţie care funcţionează în România. "În calitate de talentat. (...) Ce pot să vin eu, atât timp cât eu spun de dimineaţă până seara ce s-a întâmplat şi de ce suntem în momentul de faţă aşa cum suntem, că economia nu mai funcţionează, oamenii de afaceri (...) unii sunt fugiţi de prin ţară, alţii sunt morţi, politicieni nu mai există, avem prim-miniştri şi miniştri din Teleorman. E totul minunat. Şi venim şi noi pe aicea, e singura instituţie care funcţionează în România, asta trebuie de aplaudat, poate", a spus fostul edil social-democrat. Marian Vanghelie, fost primar al Sectorului 5, s-a prezentat luni la sediul DNA - Structura Centrală, pentru a fi audiat într-un dosar de corupţie. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray