2019-08-19 15:08

Vanghelie: Ponta s-a întâlnit cu Coldea în Turcia pentru a pune la cale un NOU PLAN

 |  17:49
Vanghelie: Ponta s-a întâlnit cu Coldea în Turcia pentru a pune la cale un NOU PLAN

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, a declarat că Victor Ponta s-ar fi întâlnit cu Florian Coldea în Turcia, iar în spatele acţiunilor fostului premier s-ar afla atât Coldea, cât şi Gabriel Oprea.

„Acest fenomen, Victor Ponta ajunge să facă politică din nou după ce a stat la masă cu Maior şi Coldea, după ce a băgat oameni la puşcărie? Ce să mai facă acest fenomen în politică, să-i aducă din nou pe Oprea şi pe Maior?", a declarat Marian Vanghelie, vineri, la Antena 3, scrie Mediafax.

Fostul edil al setorul 5 a mai precizat că în spatele lui Victor Ponta s-ar afla şi acum Coldea şi Oprea, fostul premier având recent o întâlnire cu ex adjunctul SRI în Turcia.

„Acum trei luni, Victor Ponta a avut o întâlnire cu Florian Coldea în Turcia şi atunci au pus la cale acest plan. În spatele lui Ponta se află şi Oprea", a completat Marian Vanghelie.

Declaraţiile vin în contextul în care Victor Ponta şi Daniel Constantin au lansat partidul Pro România care a atras, numai în ultima săptămână, mai mulţi parlamentari social-democraţi. Ponta a anunţat că a fost depusă cererea pentru constituirea unui grup parlamentar şi a menţionat că vor mai veni şi alţi aleşi către Pro România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-01Parerea ta...

LEVST.
01 Iun 2018

si vanghelie asta...poate ca cei doi s-au dus la turci doar pentru o partida de mangealac, plus ca daca se vor reuni cu oprea, in "vacanta" -la Ocnele Mari- va fi mare nevoie de aceast skill, in procesul de reeducare...
TRADATORI DE TARA
01 Iun 2018

PULITICA SI OAMENI LOR , CEA MAI MARE CURVARASARIE , A LOR
PONTA, ORICâT
01 Iun 2018

șorici GROS ar avea, ar trebui să SE SIMTĂ, ȘI SĂ STEA DRAQ-LUI ÎN BANCA LUI pt. că, ORICUM, după atâtea prostii debitate, INCLUSIV OUG NECONSTITUȚIONALE, cum au făcut ȘI fârtații lui politici de-a lungul timpului, să se gândească de 2 ori, înainte de a mai debita prostii!
SPUNEA UNUL PE CARE
01 Iun 2018

îl apreciez MULT prin ceea ce spune, următoarele: „Palmaresul DST-ului (Direction de la Surveillance du Territoire – Direcția de supraveghere teritorială, fost departament al serviciului de informații francez) în materie de descoperire a reţelelor de spionaj străine în Franţa, este apreciabil. Cu atât mai mult cu cât majoritatea afacerilor grave de spionaj n-au fost, din păcate, niciodată făcute publice, din motive ce ţin de înalta diplomaţie. Una dintre marile reușite ale DST este neutralizarea unei reţele de spionaj din care făcea parte și fostul prim ministru Victor Ponta. Agentul Francez: L-am luat uşor, întrebându-l unde a locuit la Paris. Nu știa că a fost filat 24 de ore din 24. Începutul anchetei a avut loc la secţia de poliţie pariziană care îl arestase pentru furt de bani şi alimente de la McDonalds, unde găsise de lucru. Deci situaţia lui era fără ieşire. I-am pus pe masă două coli de hârtie şi Codul penal francez.
L-AM îNTREBAT PE PONTA
01 Iun 2018

dacă are prieteni cubanezi sau din America latină. La Paris activau cel puţin 100 de agenţi specializaţi în operaţii speciale. Un dezertor specializat în filaj afirmase că fusese recrutat la vârsta de 19 ani ca şi Ponta, alegându-se cu precădere copii ai funcţionarilor guvernamentali sau din armata franceză. Ponta a fost arestat în camera lui de hotel la Saint Denis, o suburbie a Parisului. În cameră s-a găsit o sumă uriaşă de bani în diferite valute, în special dolari americani, droguri extrem de puternice şi periculoase, dar ce atrăgea atenţia era numărul de paşapoarte (16 la număr). Deveniseră evidente legăturile acestuia cu lumea interlopă. Trebuia să stabilim dacă activa într-un grup organizat şi eventualele legături cu serviciul român, cubanez sau chiar rus. L-am surprins cu o întrebare. Unde ai învăţat să furi portofele? La Paris sau la școala serviciilor române de informații, înainte de plecare? Avea minciuna în sânge, aşa că am hotărât să-i arăt nişte fotografii făcute de oamenii noştrii de la Bucureşti. Gard în gard cu Liceul „Ion Neculce” era şi sediul UM 0920/V1 Spionaj Politico-Economic pe Europa, situat exact în spatele Primăriei Sectorului 1. Ce căutai, monsieur Ponta, la această instituţie? Nu era prima arestare la Paris. Ponta a fost prins într-o noapte de poliţiştii parizieni în celebra pădure Bois du Boulogne de lângă Paris, îmbrăcat în femeie. Putem râde, unii se simt oripilaţi, dar pentru un spion contează foarte mult locul unde primeşte informaţiile de la surse şi unde, la rândul lui, transmite mai departe ce au de făcut respectivii agenţi/coordonatori de celulă/surse.
DECI, PONTA
01 Iun 2018

are MINCIUNA-N SÂNGE! NU E CREDIBIL!
TRADATORI DE TARA
01 Iun 2018

DAR SI TIGANUL DE VANGHELION ERA CU SENATORUL VOICU LA BUTOANE CU SECRETELE . SAU CU OPREA SI NIRO
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
01 Iun 2018

baietii care ati scris articolele de mai sus vad ca stiti multe...ia spuneti care vor fi sansele unor mafioti care au fost protejati de regimulObama-Clinton sa fie in continuare folositi de regimul Trump? eu cred ca nu rezista si vor fi debarcati..si ma refer la cei din PSD-ALDE de acum
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
01 Iun 2018

sunt si multe minciuni in ce priveste "invazia extraterestrilor" iar Emil Streinu e un mincinos notoriu.......si daca se va produce asta va fi la scara planetara nu local in vreo tara anume...deocamdata suntem invadati de mafioti bolsevici de origine tiganeasca papusariti de niste bancheri din exterior
MDA...
01 Iun 2018

Normal că va fi la scară planetară....eu, glumeam doar :) În privința schimbărilor climaterice (provocate de om ori ba...) asta nu mai e o glumă! Cucuvea...sincer, NU ȘTIU/NU VĂD cum am putea scăpa de ăștia, decât prin violență! Și-au făcut legi pentru ei, se baricadează în spatele Mausoleului zis Casa BOULUI, se deplasează ( ca niște lași, fricoși ce sunt) numai cu înainte/post-mergători, cu sirenă eventual...și, prin tot ceea ce spun/fac, arată nu numai că nu (mai) au mamă, tată, dar că sunt și NEBUNI și CRIMINALI!
ȘI, AȘA CUM BINE
01 Iun 2018

AI OBSERVAT...SUNT SUSȚINUȚI DIN AFARĂ!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
01 Iun 2018

pai exact asta am spus eu.....sunt sustinuti din afara pe model Soros..dar ei sustin ca sunt "anti-Soros"..adica au alt "tatuka",au schimbat seful mai nou ..care e noul sef ?
TRADATORI DE TARA
02 Iun 2018

PRINTRE CE-I MAI MARI TRADATORI . SINT OBLIGATI SI BLESTEMATI DIN NASTERE SA CONDUCA LUMEA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray