2019-10-17 13:51

Vești de ULTIMĂ ORĂ despre starea polițistului tăiat cu sabia de interlopul din Suceava

 |  13:19
Vești de ULTIMĂ ORĂ despre starea polițistului tăiat cu sabia de interlopul din Suceava

Polițistul rănit în timpul perchezițiilor de marți de la Rădăuți se află în stare critică, iar prognosticul medical este rezervat, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iași, Tudor Ciuhodaru.

''Leziunile pe care le-am inventariat sunt în mai multe localizări, dar țineți cont că este și o anchetă în curs din punct de vedere medico-legal și toate datele le vom da în momentul în care ele se vor confirma. Prognosticul rămâne rezervat datorită severității lezionale. În acest moment, pacientul este în curs de resuscitare volemică și respiratorie, evaluare imagistică și va beneficia de cele mai moderne tehnici de neuronavigație în intervenția chirurgicală într-un centru de neuroexcelență de la 'Nicolae Oblu' din Iași'', a spus Ciuhodaru, potrivit Agerpres.

El a arătat că victima este în curs de stabilizare, reevaluare, și are nevoie de măsuri de terapie intensivă pentru că ''este un pacient critic''.

''Sunt leziuni severe la nivelul capului, și nu numai, dar bilanțul lezional complet îl vom da și în momentul în care vom avea și evaluările imagistice'', a spus Ciuhodaru, precizând că se cunoaște grupa de sânge și RH-ul pacientului, astfel încât s-a asigurat și rezerva de sânge necesară.

Totodată, Ciuhodaru a precizat că intervenția chirurgicală în acest caz se va efectua ''în momentul în care pacientul va avea beneficiu maxim''.

''Tehnicile medicamentoase pe care le folosim sunt tocmai pentru a-i asigura la maxim resuscitarea cerebrală și a obține un prognostic cât mai bun după intervenția chirurgicală, apropo de evoluția la nivelul creierului. Intervenția va fi făcută în momentul în care pacientul va avea maxim de beneficiu'', a mai adăugat Tudor Ciuhodaru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-05

In legatura cu acest articol...

Cine este interlopul care l-a tăiat cu SABIA pe polițistul din Suceava

Polițist din trupele speciale, în STARE CRITICĂ după ce a fost tăiat de un interlop cu o sabie. Reacția MAI
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray