2019-10-23 21:12

VEȘTI PROASTE pentru Mazăre de la un OFICIAL din Madagascar

 |  16:33
VEȘTI PROASTE pentru Mazăre de la un OFICIAL din Madagascar

Consulul General Onorific al Republicii Madagascar în România, Serge Rameau, îi dă o veste foarte proastă lui Radu Mazăre. Acesta a declarat, pentru Antena 3, că în țara pe care o reprezintă nu există noțiunea de azil politic. Astfel, în baza unui cadru legal stabilit la nivelul UE, România poate cere extrădarea.

„(Radu Mazăre - n.r.) n-a venit la noi ca să ceară o viză, nici nu a venit personal la ambasadă. A trimis pe cineva cu un dosar la ambasada de la Roma, ca să ceară viză de expatriere. Azil politic nu există, nu este prevăzut în cadrul legal. Poți să ceri ședere cu anumite scopuri, dar în niciun caz nu există azil politic. Este un cadru juridic între Franța și Madagascar, care s-a extins la nivelul UE. România poate să acționeze niște legi ca să poată trimite cererea de aducere”, a declarat consulul, citat de stiripesurse.ro.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre a plecat în Madagascar la sfârşitul lunii decembrie. Atunci, el trebuia să se prezinte la Poliţia Constanţa, în cadrul controlului judiciar, dar a transmis că a plecat în Madagascar, unde face demersuri pentru a obţine azil politic. El susţine, într-o scrisoare adresată "tuturor autorităţilor interesate din România", că a decis să ceară azil politic în Madagascar pentru că este "o ţintă politică a statului paralel", iar în România nu mai are "nicio şansă să beneficieze de o justiţie corectă, independentă, obiectivă şi imparţială". El mai spune că se va întoarce atunci când în ţară va exista "o justiţie reală".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-09Parerea ta...

LOVITURA
08 Ian 2018

Sireacu ! Ce lovitura !
BABUIN
08 Ian 2018

SERVICIILE LICREAZA....CONSULUL SE CONFORMEAZA....PTR A NU FI REPATRIAT.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Ian 2018

daca se crede "persecutat politic" de ce nu cere azil politic intr-o tara cu democratie recunoscuta ...din Europa.....America de Nord.........maimutoiul asta chiar intinde coarda crede ca toata Romania e formata din prosti si el e singurul mare smeker
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray