2020-08-13 00:47

Viaţa Gabrielei Firea este în pericol

 |  17:19
Viaţa Gabrielei Firea este în pericol

Numai o persoană avizată ar putea şti că uşa mică, discretă de pe DN2 din Voluntari este intrarea cea mai comodă pentru soţii Pandele pentru accesul în casă. Imobilul se află chiar pe drumul naţional, denumit acum bulevardul Voluntari. Din drumul naţional, casa este ascunsă de alt imobil cu spaţii de închiriat şi un sediu de bancă, dar când se intră pe prima stradă paralelă, casa arată ca un bloc.

În aşa

Viaţa Gabrielei Firea este în pericol
zoom
-zisul oraş Voluntari, titulatură obţinută în 2004, au rezidenţa doi primari vestiţi: Florentin Pandele şi Gabriela Firea. Reşedinţa lor se află la 50 de netri de sediul primăriei, deci edilii nu au nevoie de maşini pentru a se deplasa acolo. Trotuarul este deszăpezit mai mult de trecerea pietonilor, pentru două persoane fiind dificilă trecerea. Între clădire şi bd. Voluntari, adresa este oficială, sunt maşini înzăpezite şi mormane de zăpadă strânsă de pe drumul naţional, ca în toate locurile cu proprietari neglijenţi sau indolenţi. Ceea ce iese în evidenţă în aceste zile la acest imobil sunt ţurţurii uriaşi care cad pe trotuar, chiar deasupra intrării în reşedinţă. De aceea, PUTEREA atrage atenţia edilului că dacă ţine la consoarta sa ar fi bine să pună în practică anunţul afişat pe site-ul Primăriei Voluntari şi să nu o mai expună riscului de rănire pe Gabriela Firea. Doar nu vrea să lase Capitala fără primar general. Iată textul postat pe 10 ianuarie 2016, ăe care chiar el nu îl respectă:

„Deszăpezirea trotuarelor 10.01.2017

Apel către cetăţenii oraşului Voluntari,

Vă informăm faptul că aveți obligația ca, pe timp de iarnă, să îndepărtați țurțurii de gheață formați la nivelul acoperișului imobilului / construcției, să curățați, în maximum 24 de ore după încetarea ninsorii, zăpada depusă și gheața formată pe trotuarele aferente imobilelor unde domiciliați sau unde vă desfășurați activitatea, a sediilor de firme, curților și terenurilor deținute, astfel încât traficul pietonal să se desfășoare în condiții normale. Conform prognozei meteo, ninsorile vor reveni în această noapte. Astfel, în perioada următoare, pentru a nu îngreuna acțiunea de deszăpezire, vă rugăm să nu parcaţi mașinile pe carosabil sau trotuare.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-12

Mai multe imagini:
Viaţa Gabrielei Firea este în pericol
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz