2019-11-20 19:49

Victor Ponta publică o fotografie COMPROMIȚĂTOARE cu Dragnea, Maior și Kovesi

 |  09:59
Victor Ponta publică o fotografie COMPROMIȚĂTOARE cu Dragnea, Maior și Kovesi

Fostul premier Victor Ponta a publicat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care președintele PSD, Liviu Dragnea, și fostul șef al SRI George Maior sunt umăr lângă umăr.

În plan depărtat este vizibilă și fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, revocată din funcție în urma unei decizii a CCR, după procedura lansată de ministrul Justiției. Aceasta, în condițiile în care Maior și Kovesi sunt ținte ale atacurilor lui Liviu Dragnea.

„Da, stimați români - Liviu Dragnea luptă de mult cu Maior, cu Kovesi, cu Statul Paralel, cu Soros - bla bla/ din interior lupta cu ei! Minciuni ridicole pentru cei care încă mai vor să se lase prostiți!

Ah - da / și Liviu Dragnea este cel mai bun exemplu de familie tradițională - nu e așa?

Adevărul este că Liviu Dragnea luptă doar că să își ascundă banii de la Teldrum și Farmavet, să scape de răspundere penală și să își promoveze propriul interes !!!

România, resursele sale naturale, Parlamentul, Guvernul sau PSD sunt simple instrumente pentru propășirea lui Dragnea și a familiei sale!

Sper să îl întrebe Răzvan Dumitrescu în direct în emisiune / dacă nu are timp îi rog pe curajosii din CEX-ul PSD și pe cei care își rup cămașa de pe ei la televizor pentru “Dl Președinte Dragnea” să îl întrebe cât de tare lupta el cu George Maior și cu Kovesi în anii trecuți!

Trebuie să terminăm definitiv cu această minciună și ipocrizie care își bate joc de bunul nostru simt dar și de viitorul nostru! Eu am această datorie!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Victor Ponta publică o fotografie COMPROMIȚĂTOARE cu Dragnea, Maior și Kovesi
zoom


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-10Parerea ta...

ANONIM
10 Sep 2018

Se vede clar trucaju, Imbecil prost Ce prosteala ne ai tras ,am crezut in tine jigodie
MIKIM
10 Sep 2018

Compromitatoare pentru cine? Pentru niste minti bolnave.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray