2020-05-29 01:46

Victoraş Micula, AMENDAT cu 5.000 de lei pentru încălcarea ordonanţelor militare

 |  14:31
Victoraş Micula, AMENDAT cu 5.000 de lei pentru încălcarea ordonanţelor militare

Victoraş Micula, băiatul afaceristului bihorean Viorel Micula, a fost amendat cu 5.000 de lei pentru încălcarea ordonanţelor militare. Acesta a fost prins de poliţişti circulând într-o maşină pe timpul nopţii împreună cu alte trei persoane, fără a avea o justificare legală.

„Patru persoane care circulau noaptea într-un autoturism pe raza localităţii Paleu au fost sancţionate fiecare de către poliţişti cu câte 5000 de lei, potrivit Ordonanţei Militare nr. 3. Acestea nu se încadrau în excepţiile prevăzute de ordonanţa respectivă pentru a se afla atunci în acea zonă”, a spus pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Fărcuţa.

Victoraş Micula nu se afla la volanul maşinii, ci în dreapta şoferului. Conform Mediafax, acesta ar fi susţinut că este vicepreşedintele unei asociaţii de vânătoare şi că se afla în zona fondului de vânătoare gestionat pentru a verifica un caz de braconaj, după ce ar fi auzit un foc de armă.

„Preşedintele asociaţiei de vânătoare a sunat la 112 pentru a sesiza un foc de armă şi un posibil caz de braconaj în zona localităţii Paleu, numai că, în urma verificărilor, s-a constatat că apelul a fost dat după oprirea maşinii în care se afla Victor Micula de către echipajul de poliţie. Aspectele sesizate au fost verificate şi nu s-au confirmat. Oricum, poliţiştii s-au aflat în patrulare toată noaptea şi nu au auzit niciun foc de armă”, au spus sursele citate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-07Parerea ta...

LAZăR C
07 Mai 2020

sensibilitatea și inteligența nu se cumpără cu bani .prima poate fi nativă dar a doua trebuie" alimentată și șlefuită.
CIORDEALA
10 Mai 2020

Mare realizare . Plateste gaura la o soseta
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine