2019-10-23 13:42

Viorica Dăncilă, PĂZITĂ din nou de SPP. Premierul renunțase acum un an la PROTECȚIE

 |  16:34
Viorica Dăncilă, PĂZITĂ din nou de SPP. Premierul renunțase acum un an la PROTECȚIE

Viorica Dăncilă beneficiază din nou de paza şi protecţia ofiţerilor SPP, potrivit unor surse oficiale. La începutul mandatului, premierul a renunţat la serviciile oferite de SPP, în contextul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat în mod repetat pe şeful serviciului că se implică în politică.

Nu se știe deocamdată cu exactitate dacă protecția SPP este una permanentă sau doar la reuniunile în contextul preluării președinției Consiliului UE.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat la sfârşitul lunii ianuarie 2018 că a transmis că nu vrea să beneficieze de protecţia ofiţerilor SPP, urmând să îndeplinească ”formalităţile legale în acest sens”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-09

In legatura cu acest articol...

O nouă GAFĂ memorabilia marca Viorica Dăncilă
Parerea ta...

NEGRO
09 Ian 2019

Prostia e un lucru foarte mare! Europa nu admite abramburelile fostelor trupe de securitate care i-au jurat credinta jupanului Dragnea! Aceasta structura militara corupta, botezata bombastic jandarmeria romana, daca nu se restructureaza trebuie sa dispara. Sa lasam profesionistii sa-si faca datoria! Desi madamei ii pute tot ce este valoros si demn! Altminteri nu s-ar gudura salivand imbalosata pe langa sndalele puturoase ale geambasului de Teeorman. Puah!
ANONIM
09 Ian 2019

Jandarmeria a tras de un fir de ata de la budigai si a ramas un bichini de Teleorman
ANONIM
09 Ian 2019

Dar ce este ,, valoros si demn ''?Pohontu un homo amant de sas care a impuscat un om la vanatoare de destept ce este si care fuge de justitie ?Un sas mincinos pus acolo de statul paralel si care injura si arunca cu pietre cand bunica copiilor din Rasinari vine la gardul unei case de a sa sa l intrebe de adresa copiilorAsta e valoros si demn Hai lasa neAtata rautate si amatorism si prostie la niste demnitari mafioti ai statului ticalos inventat de un chior curvar si hot ,nu am vazut
ANONIM
09 Ian 2019

Jandarmii au luat acel fir de la budigai si i a facut sasului paltonoi pentru ca fiind acromegal este si enorm
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray