2020-08-05 02:29

Vlad Moisescu, la ÎCCJ: Nu am luat niciun leu şpagă. Dacă procurorii DNA aveau probe le aduceau

 |  11:55
Vlad Moisescu, la ÎCCJ: Nu am luat niciun leu şpagă. Dacă procurorii DNA aveau probe le aduceau

Vlad Moisescu a declarat miercuri, la ieşirea de la ÎCCJ, că nu a luat niciun leu şpagă, iar dacă procurorii DNA aveau probe că a primit mită le aduceau.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) judecă miercuri contestaţia formulată de procurorii DNA, după ce tot instanţa supremă a decis, în 19 iunie, ca primarul suspendat al Sectorului 1, Andrei Chiliman, consiliera acestuia, Ioana Costescu, fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu şi consilierul local al Sectorului 1 Ion Brad să fie cercetaţi sub control judiciar.

Vlad Moisescu a precizat, la ieşirea de la ICCJ, că nu a luat niciun leu şpagă, deşi în dosarul în care este cercetat anchetatorii susţin că el primea 10-15 la sută din suma cerută pentru atribuirea preferenţială de lucrări unor firme.

Fiind întrebat dacă se aşteaptă ca procurorii să îl acuze de noi fapte de trafic de influenţă şi să prezinte noi probe, Vlad Moisescu a spus că dacă anchetatorii aveau aceste probe, le aduceau.

Vlad Moisescu şi Ioana Costescu sunt acuzaţi de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de influenţă, iar Andrei Chiliman şi Ion Brad, de constituirea a unui grup infracţional organizat şi complicitate la trafic de influenţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-24Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
24 Iun 2015

PARCA AM AUZIT EU DE UNUL "DIBACIU"....OMUL LUI MOISESCU...SE PLIMBA PE LA PREDEAL LA VILELE SMEKERILOR CU SPAGILE....CE DRACU STIE TOT BUCURESTIUL DE ASTIA...SARACI SI CINSTITI....DE-AI LUI ILIESCU
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz