2019-10-15 16:59

Zeci de PERCHEZIȚII în țară pentru prinderea traficanților de ȚIGĂRI

 |  10:38
Zeci de PERCHEZIȚII în țară pentru prinderea traficanților de ȚIGĂRI

Poliţiştii fac, miercuri dimineaţă, 52 de percheziţii la locuinţele din judeţele Botoşani şi Iaşi ale unor persoane suspectate de contrabandă cu ţigări aduse din Republica Moldova şi din Ucraina.

Descinderile poliţiştilor Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani sunt făcute la 48 de locuinţe din judeţul Botoşani şi la patru locuinţe din judeţul Iaşi, vizate fiind persoane care aduc ţigări nefiscalizate din ţările vecine, respectiv Republşica Moldova şi Ucraina, pentru a le comercializa pe piaţa neagră din cele două judeţe.

"Activităţile sunt desfăşurate cu sprijinul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoşani şi al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani. În total, sunt implicate 167 de cadre - ofiţeri şi subofiţeri - de la mai multe instituţii ale Ministerului Afacerilor Interne, cu 52 de autospeciale din dotare", a declarat, miercuri, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Botoşani, Cătălina Federciuc.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de miercuri, odată cu finalizarea percheziţiilor, vor fi făcute publice rezultatele acestora.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray