2020-08-10 11:27

A fost reluată activitatea în uzinele Ford și Dacia. Ce măsuri se iau pentru protejarea angajaților

 |  13:00
A fost reluată activitatea în uzinele Ford și Dacia. Ce măsuri se iau pentru protejarea angajaților

Uzina Dacia de la Mioveni și-a reluat luni activitatea de producție, după ce uzinele au fost închise mai bine de o lună din cauza coronavirusului și aproape 20.000 de angajați au fost trimiși în șomaj tehic. Angajații trebuie să respecte reguli stricte de distanțare socială și de igienă atât în timpul lucrului, cât și pe drumul spre uzină.

Astfel, pe traseul între domiciliu și locul de muncă, de la accesul în autobuz până la accesul efectiv la postul de lucru de pe platforma industrială, angajații sunt obligați să respecte distanța socială. La sosire, angajaților li se verifică temperatura cu ajutorul unei camere termice, potrivit unui comunicat al companiei.

Accesul în interiorul platformei industriale (ex. vestiare, ateliere de lucru, cantină, zone de repaus) se face respectând marcajele vizuale la sol, regulile de igienă și de distanță socială. Toate posturile de lucru sunt dezinfectate, iar angajații poartă măști de protecție.

La uzina Mecanica și Șasiuri, lucrul se desfășoară în trei schimburi, la uzina Vehicule, în două schimburi, iar la direcția Logistică România, într-un singur schimb. Din 11 mai, uzina Vehicule va funcționa în trei schimburi, iar activitatea de logistică va fi corelată cu redemararea uzinelor Groupe Renault din lume.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz