2020-08-07 22:08

Administraţia Fondului pentru Mediu, fără noroc la şefi

 |  18:10
Administraţia Fondului pentru Mediu, fără noroc la şefi

Administraţia Fondului pentru Mediu nu are şansa de a avea mai mult timp acelaşi şef, de altfel funcţie cu rang de secretar de stat. Venirea USL la putere a dus la schimbarea lui Gheorghe Popescu, evident PDL, cu Radu Popa, fostul şef al Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), celebru pentru achiziţia ceasurilor aurite. El a fost revocat din funcţie, în octombrie, la doar patru luni de la numire. Neoficial, funcţia trebuia ocupată de un reprezentat PNL.

În prima fază, ministrul Mediului, Rovana Plumb, l-a propus pentru funcţia de şef al AFM pe Sorin Paul Miclea, inginer, de la organizaţia PNL Bistriţa-Năsăud. Acesta a rămas doar cu nominalizarea, pentru că Administraţia a fost condusă de un adjunct, Claudiu Preoteasa, timp de o lună, până când a fost numit, oficial, Laurenţiu Ţigăeru-Roşca. Acesta este preşedintele interimar al PNL Focşani, dar va candida la alegerile din 9 decembrie, în Colegiul 5 Mărăşeşti. Potrivit declaraţiilor sale, intenţionează să rămână parlamentar, astfel că, peste o lună, şeful AFM are toate şansele să se schimbe din nou.

Ca o completare, şi Constantin Emil Moţ, secretar de stat în Ministerul Mediului, a fost eliberat din funcţie, ca să se ocupe de propria campanie electorală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639582-08-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz