2020-02-16 21:47

Agenţiile de turism lansează noi oferte la Târgul Internaţional de Turism “Winter Holiday”.

 |  19:20
Agenţiile de turism lansează noi oferte la Târgul Internaţional de Turism “Winter Holiday”.

În perioada 7 - 10 octombrie 2010, în cadrul CentruluiInternaţional de Conferinţe al Palatului Parlamentului, se va desfăşura celde-al doilea eveniment internaţional organizat de Asociaţia Naţională aAgenţiilor de Turism din România (ANAT), TârgulInternaţional de Turism “Winter Holiday”.

Organizat pe o suprafaţăde circa 3.000 mp utili, în conformitate custandardele internaţionale consacrate, Târgul Internaţional de Turism “Winter Holiday” reuneşte, în calitate de expozanţi,agenţii de turism, partenerihotelieri, companii aeriene, asociaţii regionale de promovare a turismului,birouri de promovare a turismului ale unor ţări precum Austria, Ungaria, Franţa,parteneri internaţionali, autorităţi locale.

Organizatoriiîşi propun ca la această ediţie a TârguluiInternaţional de Turism să reproducă România Turistică. În anul 2010, ANAT astabilit ca prioritate promovarea destinaţiilor româneşti. “Vacanţă în ţara mea.2010 anul ofertelor speciale“, idee a FAPT (Federaţia Asociaţiilor de PromovareTuristică) a fost preluată de către ANAT şi transformată într-un programnaţional care include oferte speciale pentru petrecerea vacanţei în România,pentru întreg anul 2010. Printre participanţi se vor număra autorităţilelocale, hotelierii, reprezentanţi ai domeniului privat din fiecare asociaţiemembră FAPT. Vor fi prezente principalele asociaţii de promovare adestinaţiilor turistice din România - Litoral-Delta Dunării, Prahova, Braşov,Sibiu, Bucovina, Banat, Oltenia, Sighişoara etc.

Federaţia are ca scop dezvoltarea şi promovareadestinaţiilor turistice pe plan naţional şi internaţional. FAPT îşi propune săcontribuie la o îmbunătăţire a activităţilor de marketing şi de branding aldestinaţiilor şi al produselor turistice pe care acestea le oferă, promovareabrandurilor locale, susţinerea programelor de incoming, susţinerea promovăriiRomâniei la târgurile naţionale şi internaţionale prin organizarea de standuriale destinaţiilor turistice.

Surprize pentru vizitatori

În premieră pe plan naţional şi având în vedereimportanţa majoră pe care o are filmul în promovarea turismului, organizatoriiau alăturat în acest an Târgului Internaţional de Turism Winter Holiday, Festivalul Internaţional de Film de Turism - BITFF,dezvoltând astfel un nou concept de eveniment, mult mai complex.

Vizitatorii Târgului vor putea viziona scurtmetraje cuteme turistice interne şi internaţionale.

Totodată, în cadrul TârguluiInternaţional de Turism “Winter Holiday” vor fi acordate premii pentru vizitatori, constând în pacheteturistice în România şi în străinătate. Participarea la tombolă se face în bazabiletului de intrare. În plus, pe toată durata târgului, vizitatorii vorbeneficia de oferte speciale pentruvacanţele de iarnă, atât în ţară, cât şi în străinătate, prin programele “O săptămâna lamunte”, “Decada balneară”, “O săptămână de refacere”, precum şi programul de“Înscrieri timpurii” pentru sărbătorile şi sezonul de iarnă.

Din ce în ce mai mulţi români sunt interesaţide vacanţele din sezonul de iarnă şi au nevoie de cea mai bună alegere, aşaîncât ne propunem să oferim membrilor posibilitatea de a vinde cât mai multevacanţe, într-un cadru cât mai adecvat, atât pentru destinaţii interne,cât şi externe. Succesul acestui eveniment va fi dublat de aniversarea a 20 deani de activitate a patronatului ANAT - cea mai puternică organizaţie dinturismul românesc, sărbătoare la care vom participa împreună, odată cu Gala «ANATla 20 de Ani!»”, a declarat Corina Martin, preşedintele ANAT.

Experienţa acumulatăde-a lungul celor 20 de ani de activitate împreună cu realul succes înregistrat în cadrul Târgului Internaţionalde Turism “Holiday Market” fac ca organizatorii să fie încrezători şi optimişticu privire la reuşita acestui eveniment, chiar şi în cazul contextului dificildin prezent. Pentru informaţii actualizate zilnicprivind expozanţii, căile de acces şi alte informaţii referitoare la eveniment,cei interesaţi pot vizita pagina oficială a evenimentului:


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-11-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine