2020-02-21 20:50

Alto Maipo - Chile, unul dintre cele mai moderne proiecte hidroelectrice din lume, este construit de STRABAG

 |  18:14
Alto Maipo - Chile, unul dintre cele mai moderne proiecte hidroelectrice din lume, este construit de STRABAG

Recent, la Alto Maipo, în Chile, STRABAG a devenit principalul constructor al unuia dintre cele mai moderne proiecte energetice din lume.

STRABAG a fost implicat în acest proiect major începând din anul 2012.

Valoarea totală a contractului pentru realizarea proiectului Alto Maipo este de 1,5 miliarde de euro, STRABAG fiind unic contractant.

Proiectul Alto Maipo este un pariu uriaș pentru întreaga regiune, pentru că introduce soluții tehnologice noi într-o zonă în care criza de apă este endemică.

Proiectul hidroeneregetic Alto Maipo constă în proiectarea și construirea a două centrale hidroelectrice de tipul run-of-the-river, cu o capacitate totală de 531 MW, un concept nou care este caracterizat printr-un impact minim asupra mediului înconjurător.

Această soluție tehnică nu necesită suprafețe mari de teren și reduce dramatic riscul de inundații, fiind foarte diferită față centralele hidroelectrice convenționale.

Sistemul hidroenergetic Yeso/Volcan este de așteptat să reducă poluarea, prin producerea de energie verde, având în vedere că Chile obține în prezent 2/3 din energia sa de la centrale pe bază de cărbune.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine