2020-02-18 12:23

Amendă URIAŞĂ primită de unul dintre cei patru mari operatori de TELEFONIE MOBILĂ de la noi

 |  16:42
Amendă URIAŞĂ primită de unul dintre cei patru mari operatori de TELEFONIE MOBILĂ de la noi

Operatorul Telekom Mobile a fost amendată cu 1,1 milioane lei de ANCOM pentru incidentul de reţea care a avut loc la începutul lunii martie a acestui an, când foarte mulţi clienţi ai companiei n-au putut folosi deloc reţeaua, potrivit surselor HotNews.ro.

Potrivit obligațiilor din licența de operare, Telekom Mobile nu avea voie să depășească 35 de minute de indisponibilitate a retelei. Însă căderea, care a fost aproape la nivel național și a afectat toate serviciile - voce, date și SMS, a durat aproape trei ore, susțin sursele citate. Din informațiile sursei citate, Telekom are contract de mentenanță a rețelei cu Ericsson România, dar obligațiile de licență sunt ale Telekom Romania mobile Communications. Compania a primit două amenzi, care cumulate au valoarea de 1,1 milioane lei. Una pentru ca nu a asigurat disponibilitatea rețelei si alta pentru ca nu a păstrat logo-urile de rețea (date de trafic si pe voce, sms si date).

Anunțul făcut pe 5 martie de Telekom Romania

"Pe fondul unor disfunctionalitati de natura tehnica, o parte dintre clientii Telekom pot intampina dificultati in accesarea serviciilor de voce si date mobile.", se arata intr-un anunt publicat luni, 5 martie, ora 14:54, pe pagina de Facebook a grupului de firme Telekom Romania (n.a fostele Romtelecom si Cosmote). "Echipele noastre tehnice lucreaza in acest moment pentru remedierea acestor disfunctionalitati in cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru neplacerile create si va asiguram ca specialistii nostri depun toate eforturile pentru restabilirea serviciilor la parametrii normali.", se mai arata in mesajul operatorului de comunicatii.

Foto: playtech.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine