2020-07-09 14:49

ANAF începe controale la băncile comerciale

 |  15:55
ANAF începe controale la băncile comerciale

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a început controale la bănci, unde a identificat multe lucruri și sunt consecințe majore, a declarat, vineri, Ionuț Mișa, directorul general al Direcției Generale de Administrare a Marilor Contribuabili.

"Suntem în analiză în momentul de față în domeniul bancar și avem controale în curs. Nu pot să vă dezvălui care este astăzi stadiul și ce se întâmplă acolo, dar vă spun că sunt consecințe majore și am identificat multe'', a spus Mișa, transmite realitatea.net.

Ionuț Mișa a dat și un exemplu.  ,,Vă dau un exemplu cu portofoliile de credite care se vând. Băncile au venit cu ideea că pentru a putea valorifica un credit care este neperformant trebuie să îl pună într-un pachet cu credite performante, astfel încât să creeze un pachet cât mai atractiv pentru un eventual investitor. S-au vândut, astfel, pachete de credite de 100 milioane de euro, deci o sumă facilă pe tranzacțiile care se realizează, la randamente de 5-7%. Au vândut un pachet de 100 milioane de euro unei companii, cu 5-7 milioane euro. Diferența de 95-93 milioane euro ar reprezenta cheltuială deductibilă. Au fost pierderi, asta înseamnă că și-a diminuat profitul", a spus Mișa. Potrivit acestuia, compania căreia i-a fost vândut portofoliul de credite era o filială a băncii și avea birourile în offshore.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-21Parerea ta...

ANONIM
21 Oct 2016

CONTROLATI AVERILE MACA R PE CELE AFLATE LA VEDERE DACA PE CELE ASCUNSE NU AVETI DIBACIE SI CURAJUL NECESAR. DACA LEGISLATIA REFERITOARE LA ACTIVITATI ECONOMICE DIN RO ESTE ELABORATA DUPA MODELUL FRANCEZ FACETI CA LA EI SI CONTROALE SI LUATI MASURI IDENTICE. ECHIPE MIXTE FORMATE DIN POLITISTI JUDICIARISTI PE ECONOMIC SI ANAFISTI SPECIALISTI IN DOCOCUMENTARE ECONOMICA( INTERPRETAREA BILANTURI, BALANTE, OPERATIUNI BANCARE, ETC) .CUM I-ATI PRINS CUM TRECETI SI LA SCHESTRE SI INDISPONIBILIZARI CONFORM PROCEDURILOR JUDICIARE (DACA NU SUNT CERETI SA SE FACA.) NU MAI LASATI CA RO SA FIE PATRIA HOTILOR SI BANDITILOR
A N A F COLABORARE MAFIOTI
21 Oct 2016

AE PISA PE EI DE ATITA MUNCA . CE AU FACUT OAMENI STATULUI PINA ACUM ? PE LA TIRIAC CIND MERG ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz