2020-07-11 05:45

ANAF lansează joi proiectul de digitalizare. Fișier standard de control pentru firme

 |  10:00
ANAF lansează joi proiectul de digitalizare. Fișier standard de control pentru firme

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) lansează joi proiectul "Consolidarea capacităţii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală de a susţine iniţiativele de modernizare", menţionează instituţia într-un comunicat remis Agerpres.

Obiectivul proiectului naţional este de consolidare a capacităţii ANAF şi de a susţine iniţiativele de modernizare, prin introducerea de servicii publice electronice ce optimizează procesele decizionale orientate către mediul de afaceri, inclusiv prin implementarea unui fişier standard internaţional de control pentru operatorii economici (SAF-T).

Lansarea proiectului are loc la Biblioteca Naţională, în prezenţa ministrului Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a preşedintelui ANAF, Mirela Călugăreanu, dar şi a managerului de proiect, Elena Timofte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-19Parerea ta...

EMIGRANTUL
23 Dec 2019

PROIECTUL A FOST LANSAT INAINTE DE A FI ADMISA ROMANIA IN U.E SI SE REFEREA LA controlul pe persoane fizice si juridice NUMAI CA SISTEMUL MAFIOT DE CONDUCERE AL TARII A TERGIVERSAT PROIECTUL CA SI DOSARUL ASA ZISEI REVOLUTII pentrua ascunde adevarul si A PUTEA FURA FARA TEAMA SAU PROBE. PE CAND SE LANSEAZA SI fisierul standard de control pentru persoane fizice. In Spania INAINTE DE A FI ADMISA IN UE ACEST SISTEM S-A REALIZT INTR-UN AN DE ZILE cu bani de la UE.Asta probabil s-a putut datorita REGALITATII si nu HOTOMANIEI de pe meleagurile BALCANICE, dambovitene.......
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz