2019-07-17 23:43

ANAF știe cum va recupera milioane de euro de la penalii din închisori

 |  16:58
ANAF știe cum va recupera milioane de euro de la penalii din închisori

Fiscul lansează o structură specială pentru recuperarea prejudiciilor dispusă de instanțe. În cadrul noii structuri, care își va începe activitatea în luna februarie, vor lucra 150 de inspectori.

Fiscul are de recuperat prejudicii în zece mii de dosare penale, a precizat Gelu Diaconu, președintele ANAF, într-un interviu la EuropaFm.

ANAF nu a reușit până acum să recupereze decât 10 la sută din valoarea prejudiciilor constatate de instanțe. Diaconu spune că de vină sunt, printre altele, procedurile extrem de greoaie și faptul că judecătorii trimit sentințele  chiar și la 4 ani după pronunțarea hotărârilor de executare.

Unul dintre cele mai controversate cazuri este dosarul ICA, dosar  în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru corupție. În acest caz, Justiția susține că prejudiciul este de 60 de milioane de euro, însă șeful Fiscului spune că, deocamdată, acest prejudiciu nu poate fi recuperat în întregime.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-20

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
28 Ian 2017

Pai cu ANABI ce facură ?
SEPTIMIU
05 Aug 2017

Anabi ce e aia tanteo ESTI CAM INCIFRATA
CAZUL VOICULESCU
05 Aug 2017

Este o prostie de cum se face justitie A fost judecat de o proasta MISSISTA GEN MADAM guset In magistratura au nimerit niste descreerate Evaluarea averii a fost facuta cu rea credinta Se vede de la o posta ca e pe criterii politice Hotii adevarati precum puiu popoviciu stau bine mersi cu o hotie de 1 miliard de euro furati Nu se atinge nimeni de el pentru ca procurorii se tem EI SUNT VITEJI DOAR CU DOAMNA rARINCA SI ALTI NEFCAJITI hai sictir JUSTITIE SELECTIVA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray