2020-08-04 15:07

ANPC: Digitalizarea etichetei este viitorul

 |  14:02
ANPC: Digitalizarea etichetei este viitorul

Marius Dunca, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a declarat, luni, că digitalizarea etichetei este viitorul în condițiile în care stilul de viață al oamenilor este tot mai alert. Acesta a ţinut să precizez că în cazul în care se introduc date false pe eticheta digitală, amenda este la fel ca și pentru cea clasică.

„În primul rând trebuie să plecăm de la ideea că toți suntem consumatori și mediul de afaceri trebuie să respecte această calitate a noastră. Stilul de viață s-a schimbat, este mult mai alert, nu mai avem timp sa stăm în fața rafturilor cu produse să facem comparații ale etichetelor. Eticheta digitală este un lucru important, suntem mai bine informați, dar noi, ca organ de control, putem să ne desfășurăm mai bine activitatea. Dacă se introduc date false pe eticheta digitală amenda este la fel ca și pentru cea clasică, considerându-se practică înșelătoare”, a precizat Marius Dunca, potrivit Agerpres. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-28Parerea ta...

ALEXANDRU COSTEA
28 Sep 2015

Ce practica inselatoare?practica commercial a incorecta......nu titi legend Dle Dunca.....:( trist foarte trist va Jucați cu expresii cu care habar nu aveți ce înseamnă exista legi speciale la etichetare alimentara nealimentare pentru online/digital aveți o ordonanța emisă in timpul mandatului Dvs........jenant.....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz