2020-06-06 11:34

Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la ANAF în legătură cu Declaraţia unică / Termenul limită de depunere

 |  19:13
Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la ANAF în legătură cu Declaraţia unică / Termenul limită de depunere

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunţat, marţi, că termenul limită de depunere a Declaraţiei unice este 31 iulie, iar aceasta poate fi trimisă inclusiv prin poştă sau se poate depune la sediul unităţilor fiscale.

Prin acest formular se declară, după caz: impozitul pe veniturile realizate din România sau/şi din străinătate în anul 2018; impozitul pe venitul estimat a se realiza din România în anul 2019 sau impozitul aferent normei de venit; venitul estimat pentru încadrarea ca plătitor de contribuţii sociale pentru anul 2019 şi, după caz, contribuţiile sociale datorate în anul fiscal 2018.

”Declaraţia unică se poate depune prin serviciul Spaţiul Privat Virtual sau poate fi transmisă ANAF prin intermediul serviciului 'Depunere declaraţii', disponibil pe portalul www.e-guvernare.ro, pe baza unui certificat digital calificat. De asemenea, 'Declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice' se poate transmite şi prin poştă sau se poate depune la sediul unităţilor fiscale”, arată un comunicat al ANAF.

De asemenea, specialiştii ANAF oferă asistenţă telefonică, în domeniul fiscal sau IT, la numărul 031.403.91.60, pentru completarea şi depunerea declaraţiei. În plus, contribuabilii beneficiază de asistenţă şi la sediul unităţilor fiscale pentru completarea şi depunerea online, utilizând calculatoarele puse la dispoziţia contribuabililor special pentru acest scop, citeaza News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-09Parerea ta...

BANI FARA NUMAR
10 Iul 2019

NIMENI NU TE BAGA IN SEAMA . ZICE CA SA FACI SINGUR CALCULUL SI SA PUI SINGUR VENITUL SI IMPOZITUL . NU ITI DA O DECIZIE DE IMPUNERE SEMNATA DE ANAF . SISTEMUL ESTE FACUT SA NU SE MAI STIE NIMIC DE IMPOZITE SI TAXE . NU SE DA UN NUMAR DE INREGISTRARE AL IMPUNERII . SE MUSAMALIZEAZA , ASCUNDE FURTURILE , DIN BUGETUL STATULUI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine