2020-04-03 20:33

AOAR: “Guvernul a preluat de la TVR emisiunea «Surprize, surprize»”

 |  16:28
AOAR: “Guvernul a preluat de la TVR emisiunea «Surprize, surprize»”

Oamenii de afaceri nu cred că MinisterulFinanţelor va lăsa taxele şi impozitele la nivelul actual în acest an şi în 2011,aşa cum a declarat, ieri, ministrul finanţelor, Sebastian Vlădescu. “Vedeţi ce s-a întâmplat cu TVA? Guvernanţii nu mai au credibilitate în faţa poporului. Ministrul Vlădescu artrebui întrebat de ce nu avem proiecţia bugetară multianuală. Avem parte numaide declaraţii fără valoare. Noi cerem de câteva luni prezentarea proiectelorbugetare”, ne-a declarat secretarulgeneral al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România (AOAR), Constantin Pârvan. Elne-a spus că „Guvernul Boc de doi ani ne oferă numai surprize”. „Guvernul a preluat de laTVR emisiunea «Surprize, surprize». Nu e de mirare că nu mai ieşim din crizaeconomică”, ne-a mai declarat secretarulgeneral al AOAR.

Ministrul finanţelor, Sebastian Vlădescu, spunecă discuţiile cu FMI nu vizează majorări de taxe şi impozite, nici în acest annici în 2011. “Româniaare nevoie de acordul cu FMI şi scrisoarea de intenţie este în lucru”, a precizat Sebastian Vlădescu,citat de Mediafax.

“FMI a dat de înţelescă ar accepta TVA de 20% dacă s-ar micşora evaziunea”

PreşedinteleUGIR 1903, Cezar Corâci, susţine că majorarea taxelor agravează situaţiaeconomică a României. “Nucred că Guvernul îşi va mai putea permite majorareataxelor. Guvernul trebuie să crească nivelul colectării taxelor. Oficialii FonduluiMonetar Internaţional au lăsat de înţeles că preferă o TVA de 20%, dacă arscădea evaziunea. O scădere a TVA ar trebui să se facă treptat”, a spus Cezar Corâci. Potrivitacestuia, patronii sunt speriaţi de situaţia financiară care se conturează din2011. “Patronii cred căanul viitor va fi mai rău decât anul acesta. Sperăm ca spre sfârşitul anuluiviitor să se reia creşterea economică”, a adăugat Corâci.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-10-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine