2019-10-16 10:07

Asocierea Strabag-Straco va construi Lotul 2 din autostrada Brașov - Oradea

 |  17:29
Asocierea Strabag-Straco va construi Lotul 2 din autostrada Brașov - Oradea

Asocierea JV SC Strabag SRL - SC Straco Grup SRL va realiza cel de-al doilea lot al autostrăzii Braşov – Târgu-Mureş - Cluj – Oradea, în cadrul unui contract în valoare de peste 251,3 milioane lei, fără TVA, a anunţat Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Finanţarea proiectului este asigurată din Fonduri de Coeziune (FC - 85%) şi Bugetul de Stat (GOR - 15%). „Obiectivul specific al contractului este realizarea autostrăzii Braşov – Târgu-Mureş - Cluj - Oradea, Lot 2: Ungheni - Ogra, km 4+500 - km 14+605 şi remedierea eventualelor defecte ale acestor lucrări în perioada de notificare a defectelor, în conformitate cu prevederile contractului de lucrări. Durata contractului este de 60 de luni din care 12 luni pentru execuţia lucrărilor, 48 luni perioada de garanţie”, informează CNADNR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-12Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Limba română, de la rugăciune la contract Astăzi, constatăm cu tristețe că, încet-încet, limba română dispare. Și descoperi acest aspect atunci când deschizi dicționarul, unde majoritatea cuvintelor românești sunt trecute ca provenind din slavonă, greacă, turcă, bulgară, franceză sau germane, dar nu din dacă (tracă), limba maternă a noastră și limba matcă a statelor europene
03 Oct 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray