2019-07-19 15:52

Atenție, ROMÂNI: Fiscul începe să recupereze DATORII din ultimii cinci ani

 |  22:28
Atenție, ROMÂNI: Fiscul începe să recupereze DATORII din ultimii cinci ani

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat marţi că în ultimii 5 ani contribuabilii persoane fizice au acumulat datorii la stat în valoare de "14-15 miliarde de lei" iar ministerul pe care îl conduce se gândeşte la un "mecanism care să încurajeze plata acestor sume în marea lor parte în acest an".

"Contribuabilii persoane fizice au datorii către Stat de 14-15 miliarde de lei acumulate in ultimii cinci ani. Finanţele vor ca măcar o parte să fie achitate în acest an. Am vorbit de acest lucru la începutul acestui an, când am făcut declaraţia unică şi la acea dată vorbeam de restanţe, de faptul că ANAF nu a trimis în ultimii cinci ani de zile decizii de impunere către anumite categorii de persoane, de contribuabili", a spus ministrul,  într-o conferință pe teme financiare organizată de Business Review.Acesta a afirmat că îşi doreşte ca "undeva prin toamnă" să existe "o centralizare a acestor informaţii fiscale pentru ca fiecare contribuabil să aibă această imagine". "După care e normal, ca şi stat, pentru că ai avut o parte de vină ne-notificand contribuabilul, dar şi contribuabilul trebuia sa ştie foarte bine legea şi să plătească faţă de stat, deci undeva la mijloc, să putem propune un mecanism care să încurajeze plata acestor sume în marea lor parte în acest an", a mai spus Eugen Teodorovici.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-05Parerea ta...

MAPISPEDRAC-NEA
05 Iun 2018

sa confiste toate averile mafiotilor si curvelor din BRAZILIA,MADAGASCAR,COSTA RICA cei care au jefuit SUTE DE MILIARDE DE EURO incepand cu decembrie 1989
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray