2019-10-15 16:47

Averea lui ZUCKERBERG a crescut cu “doar” cinci MILIARDE de dolari în ianuarie

 |  10:28
Averea lui ZUCKERBERG a crescut cu “doar” cinci MILIARDE de dolari în ianuarie

Averea fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a crescut în doar două sătămâni cu cinci miliarde de dolari, mai mult decât a oricărui miliardar din topul Forbes. Acesta a recupera pierderea importantă suferită imediat după victoria lui Donald Trump în alegerile prezidenţiale americane.

Creşterea averii lui Zuckerberg a fost alimentată de veniturile mari ale Facebook şi o serie de rapoarte favorabile ale analiştilor, care au făcut ca acţiunile companiei să se apropie de un maxim istoric de peste 133 de dolari pe unitate atins în octombrie. Acţiunile Facebook au încheiat tranzacţiile de vineri la 128,34 dolari pe unitate. Zuckerberg deţine 410 milioane de acţiuni Facebook. Declinul acţiunilor Facebook, imediat după victoria surprinzătoare a lui Trump în alegeri, a şters circa 7% din averea netă a lui Zuckerberg.

Mark Zuckerberg deţine în prezent o avere estimată la 53,8 miliarde de dolari, potrivit clasamentului miliardarilor realizat în timp real de Forbes. Şeful Facebook este în acest fel al cincilea cel mai bogat om din lume, după Bill Gates, Warren Buffett, Jeff Bezos şi Amancio Ortega, fiecare dintre aceştia având o avere de peste 70 de miliarde de dolari.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray