2020-02-29 02:52

Banca Mondială va clarifica vineri problema autostrăzii Comarnic-Brașov

 |  18:52
Banca Mondială va clarifica vineri problema autostrăzii Comarnic-Brașov

Scandalul declanșat de ministrul Transporturilor, Lucian Şova, care a declarat la începutul acestei săptămâni că în construcția autostrăzii Ploiești-Comarnic-Brașov „nu avem niciun contract” cu Banca Mondială, enumerând și motivele pentru care este mai oportună varianta parteneriatelor public-privat, va fi clarificat vineri de către biroul Băncii Mondiale din România.

Tatiana Proskuryakova, Director de țară al Băncii Mondiale pentru România și Ungaria, va organiza un briefing de presă organizat „cu ocazia aprobării noului Cadru de Parteneriat cu România pentru perioada 2018-2023, dar și în contextul unui interes mediatic sporit privind cooperarea dintre Banca Mondială și Guvernul României în acordarea de asistenţă tehnică pentru realizarea autostrăzii Ploiești-Brașov”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-22Parerea ta...

COADA DRACULUI
21 Iun 2018

IL DOARE IN MACIUCA , PE GORILA ASTA DE AUTOSTRAZI SI CETATENI .. PARTIDUL LUI , NU VREA TRAFIC RAPID CU OCCIDENTU SI LUMEA . DORESTE MERSUL IN CARUTA CU MAGARI LUI . CALEA FERATA BUCURESTI - GIURGIU , CIND REFACE TRASEUL ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine