2020-02-16 20:43

Berceanu se împiedică de sturioni

 |  18:07
Berceanu se împiedică de sturioni

Ministrultransporturilor, Radu Berceanu, s-a plâns ieri că multe lucrări deinfrastructură sunt blocate de diverse contestaţii sau de avize de mediu, elpovestind că un obiectiv pe Dunăre nu a putut fi realizat, deoarece acolo esteun loc unde se reproduc sturionii.

Berceanua dat explicaţii în Senat despre dificultăţile pe care ministerul său leîntâmpină în finalizarea unor lucrări de infrastructură. Mai întâi el a spuscăîn ceea ce priveşte fondurile europene există reglementări speciale şia dat exemplul unei porţiuni de autostradă între Deva şi Orăştie, unde caietulde sarcini a trebuit să fie modificat în repetate rânduri din cauza deciziilordate de instanţe, iar apoi şi licitaţia a fost blocată de justiţie.

Ministrultransporturilor s-a mai plâns şi de avizele de mediu şi normele europene îndesfăşurarea unor lucrări, dând exemplu o lucrare la cursul navigabil alDunării, începută acum trei ani. "Am încercat eu şase luni, când am fostministru acum trei ani, s-o deblochez, a mai încercat Orban doi ani şi e şiacum blocată, pentru că nişte sturioni îşi depun icrele acolo şi se freacă denişte stânci care nu ştiu ce. Nu glumesc", a spus Berceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-10-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine