2020-06-07 00:26

BLACK FRIDAY 2014: 4,7 milioane de români aşteaptă marile reduceri din Vinerea Neagră

 |  11:29
BLACK FRIDAY 2014: 4,7 milioane de români aşteaptă marile reduceri din Vinerea Neagră

BLACK FRIDAY 2014. Aproximativ 4,75 milioane de români cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani aşteaptă marile reduceri din Vinerea Neagră, cu 1,3 milioane mai mulţi decât în 2013.

Primele trei categorii vizate de cumpărători sunt electrocasnicele mici, televizoarele şi telefoanele mobile, potrivit unui studiu Millward Brown.

"În general, bărbaţii sunt mai entuziaşti decât femeile când vine vorba de cumpărăturile online. O explicaţie este că produsele de care femeile sunt mai interesate (cum ar fi hainele, încălţămintea sau produsele de îngrijire personală) sunt mai degrabă «senzoriale» şi astfel necesită o experienţă directă pentru o validare completă înainte de achiziţie. Satisfacerea acestei nevoie reprezintă în continuare o barieră importantă”, a precizat directorul firmei de cercetare MillwardBrown România, Daniela Lazăr.

De Black Friday 2014 lista de cumpărături este compusă din două categorii de produse. Cel mai frecvent se regăsesc electrocasnicele mici (36%) cum ar fi aspiratoarele, mixerele, roboţii de bucătărie, urmate de televizoare (30%) şi telefoane mobile (20%), potrivit intenţiei de achiziţie.

"Televizoarele şi telefoanele mobile sunt şi categoriile care înregistrează cea mai mare creştere a intenţiei de cumpărare faţă de 2013. Astfel, sunt cu 11% mai multe persoane în cazul televizoarele şi cu mai multe 9% în cazul telefoanelor mobile", arată studiul.

Pe lista produselor preferate se mai regăsesc, în ordine, hainele (17%), laptopuri (15%), tablete (12%), electronice (12%), frigidere (11%), maşini de spălat (9%) şi încălţăminte (8%).

În privinţa magazinelor luate în calcul pentru cumpărături de Black Friday, topul primelor nume menţionate de respondenţi este format din eMAG, Altex, Flanco, Carrefour, Domo, Media Galaxy, Auchan, Kaufland, Cora şi Dedeman.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine